gemaakt op : 07 juli 2019

Gezellige vrijwilligersavond op vrijdag 5 juli

Vrijdag, 5 juli 2019 het plein voor de kantine stroomt vol met een paar honderd vrijwilligers met partners voor de jaarlijkse barbecue. Onder werkelijk schitterende weersomstandigheden wil het bestuur van SV Spakenburg alle vrijwilligers die een heel seizoen lang belangeloos hun inzet hebben gegeven trakteren op een heerlijke barbecue. 

Martijn Koelewijn die namens het bestuur (voorzitter Klaas Hartog geniet van een korte vakantie) iedereen hartelijk welkom heet, memoreert hoe belangrijk het is een club te zijn met een grote groep vrijwilligers. Het is het hart van een bloeiende club. Vaak wordt gedacht dat spelers de club maken maar Martijn geeft aan dat het niet de spelers zijn maar de vrijwilligers die een club maken. Op allerlei gebied hebben we jullie nodig zegt hij en het maakt mij trots te zien hoe dat binnen onze club functioneert. Daarom dus een sprankelende barbecue waarbij ook weer vrijwilligers het vlees in gereedheid brengen op de barbeque.

Het horecateam onder leiding van Frank Hartog had de boel weer netjes klaar gezet en helemaal niets stond in de weg om er een gezellige avond van te maken. Na het welkomstwoord van Martijn Koelewijn werd het buffet geopend en dankbaar werd er gebruik van gemaakt. Het was een geweldig samen zijn waarbij weer eens met andere vrijwilligers van gedachten kon worden gewisseld. Nadat iedereen een vorkje geprikt had kon men nog genieten van een heerlijk ijsje en zo kon worden teruggekeken op een succesvolle activiteit. Nu nog genieten van een paar vrije zaterdagen en weer met een opgeladen accu kan er uitgekeken worden naar een nieuw seizoen.