gemaakt op : 15 april 2019

GOLF | Spakenburg Open vrijdag 21 juni 2019.

Achtste SV Spakenburg Golf Open, traditie voortgezet!
Voor golfers én niet-golfers!

Hij komt er weer aan! Deze keer bij Golfclub Kromme Rijn te Bunnik! In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes par 35. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.

Speciaal voor onze blauwe sponsoren heeft de sponsorcommissie een heerlijk golfarrangement samengesteld met daarin voor ieder wat wils. Of u nu deelneemt aan de wedstrijd (Stableford met handicapverrekening) of u kennis maakt met golfsport tijdens een clinic onder leiding van een Pro, iedereen is verzekerd van een sportieve en gezellige middag/avond!

Zoals bij elke editie van het SV Spakenburg Golf Open Business, zal ook nu weer het competitieve aspect gecombineerd worden met een blauwe dosis gezelligheid. Deelnemers die bij eerdere edities aanwezig waren, komen vrijwel allemaal het jaar erna als vanzelfsprekend terug. Dat is niet voor niets natuurlijk! Maak dus plaats in uw agenda om dit sportieve evenement mee te beleven. De dag is geheel verzorgd en het zal u aan niets ontbreken!

Programma:
14.30 uur  Ontvangst Golfclub Kromme Rijn, Sportlaan 6, Bunnik
15.00 uur  Aanvang flights wedstrijd Stablefort
(Titelverdediger: Boboli, Theo de Graaf)
15.30 uur  Aanvang clinic olv professional incl. gebruik materiaal met aansluitend wedstrijdvorm
17.30 uur  vanafEinde clinic en binnenkomst flights, start Borrel
18.30 uur  Aanvang diner en prijsuitreiking
21.00 uur  Einde programma

* Alle hapjes, drankjes, diner en vervoer zijn inclusief. Eigen bijdrage is slechts  € 80,00 per persoon (excl. btw).

Wij bieden u de mogelijkheid om vanaf sportpark de Westmaat gebruik te maken van een bus. De bus vertrekt om uiterlijk 13.45 uur vanuit Spakenburg en vertrekt om ongeveer 21.15 uur weer huiswaarts naar Spakenburg.

Leden die het evenement willen sponsoren (prijzen/golfballen/etc.) zijn meer dan welkom! 

Dit kunt u aangeven in het aparte veld ‘opmerkingen’. Wij nemen dan contact met u op.  Opgeven kan door op deze link te klikkenGraag voor 3 juni a.s.!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar anique@spakenburg.com of bellen naar 06-13367669.

Tot vrijdag 21 juni a.s. op de golfbaan!

Met sportieve groet,

Anique van Twillert
Sponsorcommissie SV Spakenburg