In de achtste finale van de KNVB-beker zullen Spakenburg en Katwijk het tegen elkaar opnemen en strijden om een plek in de kwartfinale. Een wedstrijd om naar uit te kijken en we gaan er een sfeervolle en mooie Blauwe avond van maken! Hieronder kan je alle informatie over kaartverkoop en de wedstrijd terugvinden.

TOEGANG & KAARTVERKOOP
De burgemeester heeft besloten dat uitpubliek van Katwijk niet is toegestaan, vandaar dat we bepaalde procedures moeten volgenVoor wedstrijden in de KNVB-beker gelden daarnaast andere regels dan bij competitiewedstrijden. 
De leden- en sponsorpas geeft geen toegang tot de bekerwedstrijd, om toegang te krijgen moet er een kaartje gekocht worden. De prijs voor alle achtste finales is door de KNVB volgens het reglement vastgesteld op tien euro. De kaartverkoop is alleen mogelijk voor leden en sponsoren. De verkoopmomenten zijn op dinsdagavond 31 januari en woensdagavond 1 februari van 19:00 tot 21:00 uur in de kantine. Er worden geen kaarten buiten deze momenten verkocht, ook niet digitaal of aan de poort. 

LEDEN

Als lid van SV Spakenburg heb je de mogelijkheid om kaarten te kopen op vertoon van je ledenpas. Je kan als lid meerdere kaarten kopen tot een maximum van tien kaarten. De kaartverkoop zal geregistreerd staan op jouw naam en ledenpas. Alle kaarten zijn voor een staanplaats. Tribunekaarthouders kunnen op vertoon van hun ledenpas op hun vaste plek gaan zitten, maar dienen dus wel een toegangsbewijs voor het sportpark te kopen op één van de verkoopmomenten.

SPONSOREN
Sponsoren kunnen zich aanmelden via het onderstaande formulier voor een toegangsbewijs sportpark, tribune en sponsorhome op basis van het aantal sponsorpassen. Tribuneplekken zijn op basis van vrije plaatsen, er worden geen vaste plaatsen ingedeeld. Daarnaast kunnen sponsoren net als leden ook extra kaarten kopen op vertoon van hun sponsorpas. Deze extra kaarten zijn staanplaatsen die alleen toegang geven tot het sportpark.