gemaakt op : 25 juni 2019

Jacob de Graaf winnaar SV Spakenburg Open 2019

Op vrijdag 21 juni jl. vond voor de achtste keer het SV Spakenburg Open Golf plaats in Bunnik bij Golfclub Kromme Rijn. Op een voor vele deelnemers verrassend mooie golfbaan speelden de deelnemers een verrassende 9 holes wedstrijd, stablefort. Het zomerzonnetje scheen heerlijk en het deelnemersveld was zeer competitief. Uiteindelijk won Jacob de Graaf, namens Bort de Graaf Koel- en Klimaattechniek B.V. Hij mag een jaar lang het welbekende blauwe winnaarsjasje dragen en volgend jaar zijn titel verdedigen. Verder waren de prestaties van de bekende blauwe sponsoren opvallend te noemen met een tweede plaats voor Peter Koelewijn en een derde plaats voor Lennard Moons. De Neary werd gewonnen door Marc Langeveld en de Longest Drive door Lennard Moons.

Clinic
Voor sponsoren die de golfsport wilden leren kennen was er een professionele clinic georganiseerd. Winnaar van de clinic wedstrijd werd Koos Hop, namens EHI Stolle. Verder was de clinic vooral een goede opmaat voor een gezellig vervolg op het terras. 

Op verzoek van velen hierbij het e-mailadres van Vincent voor diegenen die hun techniek nog wat willen bijschaven; vincentpostema@gmail.com.

Avond
En gezellig werd het zeker! Heerlijke discussies of het nu wel of niet eerlijk is gegaan, het ja maar…, neusjepik en een dansje, zakelijke en persoonlijke gesprekken en er werd bijgepraat over het wel en wee van onze mooi club. Na de prijsuitreiking werd er heerlijk gegeten en geborreld.  

Bedankje
Wij bedanken Golfclub Kromme Rijn uit Bunnik voor hun gastvrijheid en Vincent Postema voor het sponsoren van de prijzen d.m.v. lesuren voor de drie winnaars.

Al met al was het zoals altijd een zeer geslaagd evenement welke in 2020 zeker wéér op de activiteitenkalender komt!

Tot volgend jaar!

Sponsorcommissie Sv Spakenburg
Anique van Twillert