gemaakt op : 15 februari 2018

Jumbo voetbalplaatjesactie van start!

Maandag 19 februari a.s. gaat bij Jumbo van Wincoop de reeds eerder aangekondigde voetbalplaatjesactie van start. Deze duurt t/m zaterdag 7 april (7 weken lang!).

JAC-lid Wijnand van Diermen fungeerde hierbij als coördinator van SV Spakenburg.

In december jl. zijn er van alle jeugdspelers van onze club foto’s gemaakt, die nu zijn afgebeeld in het prachtige voetbalplaatjesalbum. Het is de bedoeling al die plaatjes te gaan sparen.

Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangt iedere klant bij de Jumbo een setje voetbalplaatjes, gerangschikt naar jouw favoriete plaatselijke voetbalclub, Spakenburg dus! Ook worden elke week de plaatjes verstrekt bij aankoop van een aantal speciale producten.

Elke jeugdspeler krijgt om te beginnen gratis een gepersonaliseerd album, waarin hij/zij alle plaatjes van de club kan sparen. Met de QR-code op de voorkant kun je op internet je eigen 3D-opname bekijken en ook kun je daar producten bestellen met jouw beeltenis erop.

Een deel van de opbrengsten uit die verkopen gaat naar onze Jeugd Activiteiten Commissie die dit geld gebruikt om allerlei activiteiten te kunnen organiseren, w.o. het Pupillenkamp.

Voor ieder jeugdlid dus een speciale versie met voorop zijn/haar eigen foto en QR-code. Hiervan is er slechts één vervaardigd en deze is niet na te bestellen. Bij de Jumbo zelf worden voor de actie alleen ‘gewone’ verzamelalbums uitgedeeld zonder die extra foto met QR-code erop.

Behalve alle jeugdteams staan er in dit album een voorwoord van voorzitter Klaas Hartog, een fraai beschreven stukje geschiedenis van SV Spakenburg, teamfoto’s van onze senioren- en zaalvoetbalteams en foto’s van o.a. het hoofdbestuur, de JAC en een paar commissies.

Aan alle teamleiders is gevraagd om a.s. zaterdag 17 februari (MORGEN) tussen 8.00 en 13.00 uur in het wedstrijdsecretariaat het stapeltje albums voor hun team in ontvangst te nemen en ervoor te zorgen dat alle albums bij de juiste persoon terechtkomen.

LET OP: het album toont de situatie per 31 december 2017. Sindsdien zijn er natuurlijk teams van naam veranderd of bijgekomen en er zijn ook alweer wat verschuivingen en veranderingen geweest.

Nogmaals het vriendelijke verzoek aan alle leiders om niet te vergeten morgen (zaterdag 17 februari) langs te komen voor de albums. 

Het zou natuurlijk fantastisch zijn dat iedereen in het weekend zijn/haar 3D-opname kan bekijken!!!

jumbo.jpg