gemaakt op : 05 december 2019

Kerstpakket voor alle Blauwe vrijwilligers!

Woensdag 4 december zijn weer tal van vrijwilligers van SV Spakenburg druk in de weer geweest om de bekende kerstpakketten klaar te maken. In onze sporthal De Stormvogel werden honderden dozen gevuld met allerlei lekkers, ‘voor elk wat wils’.

Graag zelf ophalen (vanaf a.s. zaterdag)
Het is ondoenlijk om de kerstpakketten allemaal weg te brengen. Daarom hierbij het vriendelijke verzoek om je kerstpakket zelf te komen ophalen. Dit kan in het wedstrijdsecretariaat op:

Zaterdagmorgen 7 december van 8.30 – 12.00 uur
Dinsdagavond 10 december van 19.00 – 21.00 uur
Donderdagavond 12 december van 19.00 – 20.30 uur
Zaterdagmorgen 14 december van 8.30 – 12.00 uur
Woensdagavond 18 december van 19.00 – 21.00 uur
Donderdagavond 19 december van 19.00 – 21.00 uur

Zo mogelijk worden nog meerdere tijdstippen gepland, maar laat het daarop a.u.b. niet aankomen. Een eventueel vervolg wordt bekend gemaakt op deze site of via Twitter.

De kerstpakketten zijn voorzien van een envelop met naam. Er wordt dan ook alleen een kerstpakket verstrekt aan hen voor wie een envelop aanwezig is.

Bij deze willen wij nogmaals al onze glorieuze vrijwilligers bedanken voor hun inzet! 
Dus bedankt leiders, trainers, bestuursleden, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, grensrechters, scouts, wedstrijdcoördinatoren, leden JAC, horecamedewerkers, sporthalbeheerders, medische staf, de verschillende commissieleden, mediamedewerkers, stewards (hebben een apart ophaalmoment), fotografen, redactieleden, supportersclub, leden van verdienste, ereleden, kassamedewerkers, omroepers, onderhoudsdienst en al die andere niet genoemde Blauwe vrijwilligers met een warm hart voor onze vereniging. 

Wij rekenen op uw medewerking door zelf even te komen, bedankt!