gemaakt op : 21 augustus 2017

Kom aanstaande vrijdag om 16.00 uur naar de Open dag!

Speciale oproep aan onze jeugd!
Want behalve het bekende handtekeningenboekje, draaimolen, springkussen, enz. vragen we graag jullie aandacht voor het volgende!

Voetbalclinic door John de Wolf
Deze middag is er tweemaal een Voetbalclinic op ons hoofdveld. Deze clinic zal wordt gegeven door hoofdtrainer John de Wolf. Als pupil of smurf van SV Spakenburg mogen jullie – jongens én meisjes – helemaal gratis aan die training deelnemen:

Van 16.00 – 17.00 uur voor meisjes en jongens van 5 tot en met 7 jaar,
Van 17.00 – 18.00 uur voor meisjes en jongens van 8 tot en met 12 jaar.

Ook een aantal van onze selectiespelers zullen daarbij aanwezig zijn, dus het wordt heel leuk! Aanmelding vooraf is niet nodig. Als je je daar meldt en je bent lid van onze vereniging, dan kun je zo meedoen!

En omdat iedereen natuurlijk wel eens een training wil volgen van John de Wolf, mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Zij mogen dan ook meedoen met die training, samen met jou!!

Om nu toch een beetje in te schatten wat de opkomst gaat worden, vragen we jullie toch om even te reageren (als je van plan bent om te komen) op de mail die je hebt gekregen. Vermeld daarbij dan ook je naam, geboortedatum en teamnummer en of je iemand mee gaat nemen. Zo weten John de Wolf en de spelers van het Eerste hoeveel ballen zij ongeveer voor jullie klaar moeten leggen.

Kinderpersconferentie
Van 18.45 uur tot 19.15 uur organiseren we een kinderpersconferentie. Deze vindt plaats in de sporthal. Alle kinderen tot en met 14 jaar mogen daar vragen stellen aan de spelers en staf van het Eerste. En natuurlijk is publiek hierbij van harte welkom! Zo komen ook de volwassenen het een en ander te weten over onze A-selectie. We hopen op een grote opkomst.

Denk alvast na wat jij wilt vragen. Schrijf je vraag vooraf op, zodat je ook later nog precies weet wat je wilde vragen. De allerleukste vraag wordt beloond met een hele speciale prijs!

Weet je geen vragen? Geen probleem. Want ook als je zelf geen vragen komt stellen, mag je toch aanwezig zijn.

Na afloop van de kinderpersconferentie krijgen alle aanwezige kinderen een ijsje.