gemaakt op : 01 oktober 2020

LIVE | Spakenburg - Katwijk live op internet en radio

Zaterdag 3 oktober aanstaande wordt de wedstrijd Spakenburg – Katwijk Live uitgezonden. De aftrap van deze wedstrijd is om 15:00. Deze wedstrijd is thuis via de website van Eyecons te bekijken.

 

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Covid-19 virus, mogen we geen supporters meer op de Westmaat ontvangen en op deze manier kunnen supporters toch de wedstrijd zien!

 

Om de livestream thuis te bekijken dien je je eerst eenmalig gratis te registreren op www.eyecons.com. Dit doe je door rechts bovenin op het icoontje van een poppetje te klikken. Hier kan je een account aanmaken.  Doe dit ruim voor de aftrap! Na registratie kan je met die gegevens inloggen. 

 

Zaterdag start de livestream ongeveer een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. Als je na het inloggen op de website van Eyecons bovenaan op LIVE klikt zal daar de wedstrijd staan. Kies het kanaal van SV Spakenburg. Als je op de link van die wedstrijd klikt kun je een bedrag van € 5,99 via iDeal betalen en daarna de gehele wedstrijd live bekijken.

 

Radio-uitzendingen

Ook RTV Utrecht en de LOS maken een live radio-uitzendingen van de wedstrijd en deze is te beluisteren op de frequenties 93.1 en 107.5 FM