gemaakt op : 09 oktober 2020

LIVE | Verslag van Koninklijke HFC – Spakenburg

Zaterdag 10 oktober is er weer een unieke uitzending van LOS Sport, met LIVE verslag van Koninklijke HFC – Spakenburg en SDC Putten – Eemdijk. De uitzending start om 14:00 uur en na de interviews sluiten we af om 18:00 uur.

Verslaggevers Jan Schuit en Stefan Koelewijn gaan hun best doen om via de LOS de luisteraars het gevoel te geven alsof ze wel langs het veld staan!!

LOS Radio is op de ether via 107.5 FM te beluisteren en via de kabel op 102.4 FM. Op de TV kan je ook meeluisteren via de radiokanalen 1034 (KPN), 916 (Ziggo). Internetradio is te beluisteren via de TuneIn of RadioNED+ apps

Deze unieke uitzending van LOS Sport is ook te zien, als visual radio, op LOS TV op Ziggo kanaal 41 en op KPN op 1334

 

Evenals afgelopen zaterdag is deze wedstrijd live te zien via Eyecons.

Om de livestream thuis te bekijken dien je je eerst eenmalig gratis te registreren op www.eyecons.com. Dit doe je door rechts bovenin op het icoontje van een poppetje te klikken. Hier kan je een account aanmaken. Doe dit ruim voor de aftrap! Na registratie kan je met die gegevens inloggen.

Vlak voor de wedstrijd kan je de livestream openen. Als je op de link van die wedstrijd klikt kun je een bedrag van € 5,99 via iDeal betalen en daarna de gehele wedstrijd live bekijken.