gemaakt op : 07 mei 2019

Multi Kozijn Spakenburg clubsponsor bij SV Spakenburg!

De sponsorcommissie stelt u graag voor aan een nieuwe clubsponsor; Multi Kozijn Spakenburg!

Multi Kozijn Spakenburg is al jarenlang een begrip in de regio en gespecialiseerd in de levering en vakkundige montage van onder andere kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, stalen kozijnen, Hörmann garagedeuren, veranda’s, zonwering, balkonbeglazing, dakkapellen, vouwwanden, gevelbekleding en nog veel meer. De producten van Multi Kozijn verbeteren de kwaliteit van uw woning en maken van goed wonen, beter wonen!

In de ruime showroom op de Haarbrug 6 in Bunschoten kunt u vrijblijvend rondkijken en kunt u terecht voor al uw vragen. Het professionele, vakkundige en gedreven team staat voor u klaar om u te assisteren. Zij adviseren u graag rondom bijvoorbeeld het plaatsen van kunststof ramen, kunststof deuren, een dakkapel of veranda. Multi Kozijn is in het bezit van het VKG keurmerk en mag dit dan ook met trots voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Voor meer info kunt u terecht op de website: https://www.multikozijn.nl/

Wij heten Multi Kozijn Spakenburg van harte welkom bij onze mooie Blauwe club en zien uit naar een mooie en lange samenwerking!

 

multi.png