gemaakt op : 23 oktober 2020

Nieuwe voorzitter en kandidaat lid Raad van Advies

Door het overlijden van Frank Koelewijn was de functie van voorzitter van de Raad van Advies vacant. De Raad van Advies heeft Michiel Beukers bereid gevonden de rol van voorzitter op zich te nemen. Michiel heeft zijn sporen in de vereniging ruimschoots verdiend. Het oud bestuurslid commerciële zaken en actieve speler in een vriendenelftal is al geruime tijd lid van de Raad van Advies. Ook is hij al jaren met zijn bedrijf Noordam Vermogensbeheer sponsor van onze vereniging. Hij is uitstekend op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging. Het bestuur staat volledig achter de keuze om Michiel naar voren te schuiven als voorzitter van de Raad van Advies.

IMG-20201022-WA0004.jpg
Foto Michiel Beukers

Het ‘doorschuiven’ van Michiel betekent dat er een plek is vrijkomen in de Raad van Advies. Aan de leden wordt op de eerstvolgende ledenvergadering voorgesteld Ewout Ruitenberg te benoemen als lid van de Raad van Advies. Ewout is geboren in Zwolle en na 25 jaar in Spanje, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland te hebben gewerkt voor Nestlé is hij een aantal jaren geleden als Financieel Directeur (CFO) bij onze voormalige hoofdsponsor Boboli begonnen. Als snel werd hij ‘verliefd’ op ons mooie dorp en op onze blauwe club.

Nadat zijn klus was geklaard bij Boboli is Ewout gevraagd als CFO bij het Amerikaanse Hearthsidefoods Europe in Leerdam, een grote producent van proteïnerepen.

Ewout woont samen met Cristina aan de Havendijk in ‘La Republica Independiente de Espakenburgo’, zoals hij dat zelf altijd noemt. Hij heeft 4 kinderen die allemaal in het buitenland wonen en werken of studeren. De enthousiaste fan van onze club heeft zich in de afgelopen periode ingezet voor de vereniging op het financiële vlak. Inmiddels is hij ook lid van de sponsorcommissie.

De Raad van Advies is zeer ingenomen met de kandidatuur van Ewout.

IMG-20201022-WA0003.jpg
Foto: Ewout Ruitenberg