gemaakt op : 03 augustus 2019

OPEN DAG | Zaterdag 17 augustus Open Dag SV Spakenburg

Op zaterdag 17 augustus vanaf 10.00 uur organiseert SV Spakenburg de Open Dag seizoen 2019-2020. Er is een fantastisch programma samengesteld met o.a. voetbalclinics, een latje-trap competitie en er zijn volop attracties (gratis) voor kinderen. 

Er wordt ook gevoetbald! SV Spakenburg speelt om 15.00 uur een oefenwedstrijd tegen SV Urk.

 

Gedurende de hele dag zijn er handtekeningenboekjes verkrijgbaar, is er een supporterskraam met fan-artikelen e.d., een hamburgerkraam buiten en patat binnen, muziek door L&G Support en zangduo Hessel & Ineke.


Hieronder kan je verder lezen wat er allemaal te doen is op de Open Dag van SV Spakenburg. Een kort overzicht van het programma kan je zien op de affiche onderaan de pagina. 

 

Programma

 

Voetbalclinic John de Wolf | 10.15 - 11.00 uur & 11.15 - 12.00 uur 

Er zullen 2 clinics georganiseerd worden. Deze clinic zal worden gegeven door onze hoofdtrainer John de Wolf; ook het Hoofd Jeugdopleidingen Maurice Pot zal aanwezig zijn, samen met een aantal eerste elftal spelers!


Als pupil of smurf van SV Spakenburg mogen jullie - jongens én meisjes – op ons hoofdveld helemaal gratis aan die training deelnemen: 
Van 10.15 – 11.00 uur voor meisjes en jongens van 5 tot en met 7 jaar 
Van 11.15 – 12.00 uur voor meisjes en jongens van 8 tot en met 12 jaar 

Aanmelding vooraf is niet echt nodig. Als je je daar meldt en je bent lid van onze vereniging, dan kun je zo meedoen! Trouwens, je mag ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen. 

Maar als je nu al weet dat je komt, is het wel handig je alvast aan te melden.

 

Keepersclinic door keeperstrainer Remko van Lopik (aanmelden)

Ook is er deze morgen een gratis keepersclinic. Hiervoor zijn onze keepers van het eerste elftal aanwezig: Leon ter Wielen, Jordy Deckers en Jauke Beekhuis. 

Deze vindt ook plaats van 10.15 – 11.00 uur en van 11.15 – 12.00 uur. 

Voor deze clinic vinden wij het tevoren in ieder geval handig om te weten hoeveel deelnemers er komen. Dus ben je zelf keeper of vind jij het leuk om een keer op doel te staan en ben je van plan om te komen, stuur dan even een e-mail naar gert.van.dijk@spakenburg.com.
Vermeld bij de aanmelding voor de keepersclinic je naam en je leeftijd.

 

Kinderpersconferentie | 12.30 uur 

Om ongeveer 12.30 uur organiseren we buiten op het podium een kinderpersconferentie. Alle kinderen tot en met 14 jaar mogen daar vragen stellen aan onze hoofdtrainer John de Wolf en aan wat spelers van ons Eerste elftal. 
Denk alvast na wat jij wilt vragen. Schrijf je vraag vooraf op, zodat je ook later nog precies weet wat je wilde vragen. De allerleukste vraag wordt beloond!


Weet je geen vragen? Geen probleem. Iedereen is welkom! 

 

Ouder-kind voetbal | 13.15 – 14.00 uur (aanmelden)

Tussen 13.15 en 14.00 uur organiseren we op het hoofdveld ouder-kind voetbal. We maken dan wat kleine veldjes en gebruiken de smurfendoeltjes. Vaders (en ook moeders) gaan dan wedstrijdjes van 15 minuten voetballen met hun eigen zoon of dochter. Dus ouder-kind voetbal is een ouder samen met hun kind tegen een andere ouder met hun kind, waarbij alleen de kinderen mogen scoren. En in plaats van vader/moeder mag het bijvoorbeeld ook de buurvrouw, oom of grote neef zijn, als deze maar boven de 25 jaar is. 
Hoe groot de teams worden weten we nu nog niet, dat is afhankelijk van de aanmeldingen. Het kan dus zijn 2 tegen 2, maar 4 tegen 4 kan ook, waarbij de ouders niet naar elkaar mogen overspelen. Jullie moeten je hiervoor dus wel van tevoren opgeven, zodat we weten hoe we de teams kunnen samenstellen. Je geeft je in tweetallen op, en wel als volgt: naam + leefijd kind en de naam van de hieraan gekoppelde ‘ouder’. 
Hebben ouders meerdere kinderen op voetbal en willen die ouders ook met een andere zoon of dochter spelen, dan geeft die ouder zich nog een keer op met de naam + leeftijd van het andere kind. Zet er dan wel bij dat dit een tweede/derde/etc. aanmelding betreft, dan delen we jullie niet gelijktijdig in.

Spelregelbewijs
In het Sponsorhome kun je informatie krijgen over het KNVB Spelregelbewijs. Sinds 2015 moet iedere jeugdspeler dat spelregelbewijs verplicht behalen. Op het moment dat iemand in de onder-17 speelt, is er gelegenheid om te oefenen en om examen te doen. 
Als club zijn we daar best druk mee, want zonder behaald spelregelbewijs mag iemand daarna niet meer deelnemen aan KNVB wedstrijden.
In principe kan ieder lid van SV Spakenburg van 16 jaar of ouder via zijn club een spelregelbewijs aanvragen. De procedure doorloop je daarna geheel online op je eigen PC, tablet of mobieltje. In het sponsorhome kunnen we die aanvraag voor je verzorgen. Ook regelen we inlogcodes voor alle jeugdspelers die het dit seizoen moeten behalen en voor de her-intreders die het eigenlijk al moesten bezitten.
Om 11.30 en 13.30 verzorgt jeugdsecretaris Stefan Menningh een presentatie over het spelregelbewijs, met uitleg over de achtergronden en de examenprocedure. Interessant voor iedereen die meer wil weten over de actuele spelregels.        
Aansluitend organiseren we ter kennismaking alvast een ‘Spelregelbewijs Proefexamen’ waarbij de beste deelnemers een prijs kunnen winnen. 

 

Aanmelden

Alle aanmeldingen/opgaves mail je naar gert.van.dijk@spakenburg.com

  • Voor de voetbalclinics van John de Wolf is het niet verplicht om je van tevoren aan te melden, maar als je al zeker weet dat je deze komt bezoeken, dan graag wel. 
  • Voor de keepersclinic ben je wel verplicht je aan te melden. 
  • Voor de kinderpersconferentie mag je je vraag van tevoren mailen, hoeft niet .Ook niet-vraagstellers zijn welkom. 
  • Voor het ouder-kind voetbal ben je wel verplicht je tevoren aan te melden. 

 

 

Latje-trap competitie | 12.15 uur  (finale 15.45 uur, tijdens de rust)

Om 12.15 uur start de latje-trap competitie voor alle leeftijden. Tijdens de rust (SV Spakenburg - SV Urk) wordt de finale gespeeld. 

 

De winnaar wint het nieuwe thuisshirt met handtekeningen van de A-selectie! Afhankelijk van de leeftijd van de winnaar win je ook een VIP dag bij een thuis- of uitwedstrijd.

 

Iedereen is welkom, tot zaterdag 17 augustus!

 

Open dag.jpg