gemaakt op : 02 december 2017

Opnieuw voetbalplaatjes actie bij Jumbo

In 2012 was er in Spakenburg een voetbalplaatjes-actie van Jumbo, waarin er plaatjes van onze eigen (jeugd)leden gespaard konden worden. Het was een geweldig leuke actie! Jumbo van Wincoop heeft ons bestuur benaderd om die actie in 2018 weer te gaan herhalen, maar nu uitgebreid met iets heel bijzonders! En van dat aanbod maakten we graag gebruik en de Jeugd Activiteiten Commissie is gelijk aan het werk gegaan.


Verzamelalbum

Vanaf eind januari 2018 zijn er weer voetbalplaatjes van jezelf en andere SV Spakenburg leden verkrijgbaar bij de Jumbo in Bunschoten-Spakenburg. De plaatjes kunnen verzameld worden in een prachtig mooi verzamelalbum. En iedereen met een eigen plaatje krijgt dat album gratis aangeboden van de Jumbo bij de start van de actie.
In overleg met de Jumbo is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:
de A-selectie en alle jeugdleden, van de Smurfen tot de Onder-19. Om het geheel compleet te maken zullen in het boek elftalfoto's opgenomen worden van alle senioren elftallen. Dat album wordt dus een prachtig aandenken.


Fotografie in 3D

Het bijzondere aan deze nieuwe actie is dat je tegelijkertijd ook in 3D wordt gefotografeerd. Door middel van een scancode op jouw eigen album kun je jezelf in 3D terugzien.
Om het helemaal af te maken kun je een 3D poppetje van jezelf bestellen. En ook kun je je eigen avatar (3D-hoofdje) aanschaffen, die je vervolgens in verschillende games, zoals FIFA, kunt gebruiken. Zo speel je zelf digitaal mee tussen je helden.

20161106_151440.jpgFotosessies op 6 en 7 december
Om deze actie tot een groot succes te maken is het natuurlijk van belang dat alle betreffende Spakenburg-leden ook gefotografeerd worden. Op woensdag 6 en donderdag 7 december zal een speciale 3D-fotografie unit op ons terrein aanwezig zijn. Om alles in goede banen te leiden is voor de 3D-opnamen een schema opgesteld. Je hoort deze week op welk tijdstip jouw team gefotografeerd wordt. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!


Over de opnamen
Iedereen wordt gefotografeerd in wedstrijdtenue. En uiteraard doen we dat voor de training, zodat iedereen er nog tiptop uitziet.
Als je jezelf laat fotograferen zie je af van je portretrecht en geef je ons toestemming om jouw foto te gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. Uiteraard worden de foto-opnames alleen gebruikt voor deze actie. Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze voetbalplaatjesactie, maar het zou jammer zijn als een team incompleet gefotografeerd wordt.
Kortom: mis deze unieke kans niet!