gemaakt op : 02 juni 2018

PUPILLLENKAMP | Bevestiging deelnemers

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018 vindt het jaarlijkse Pupillenkamp van S.V. Spakenburg plaats. Dit jaar het 30e Pupillenkamp dat door de Jeugd Activiteiten Commissie van S.V. Spakenburg wordt georganiseerd. Uw kind is ingeschreven en dit bericht is ervoor om alles op een rijtje te zetten wat voor u en uw kind van belang kan zijn.

Hieronder volgen de tijden en de benodigdheden voor het pupillenkamp. De pupillen worden op vrijdagmiddag verwacht om 15.30 uur en worden gevraagd om in voetbalkleding te komen. Verder heeft uw kind nodig: 

  • voetbalschoenen en sportschoenen 
  • keepershandschoenen voor de keepers
  • slaapbenodigdheden, zoals een slaapzak, kussen, matras bijv. een luchtbed (compressor aanwezig) 
  • nachtkleding voor de kinderen die blijven slapen
  • toiletartikelen 
  • evt. regenkleding.

Dagprogramma (vrijdag)
Het pupillenkamp wordt officieel geopend om 16.00 uur met het zingen van het clublied, het hijsen van de Pupillenkampvlag en vanwege de jubileum editie (30ste keer pupillenkamp) een show van een balkunstenaar. Daarna beginnen we meteen met het spelprogramma. Tussendoor wordt om 18.15 uur gezamenlijk de avondmaaltijd genuttigd. Vanaf 19.15 uur wordt het spelprogramma vervolgd, waarna om ongeveer 21.00 uur klaar zijn. Een half uurtje na afloop van het spelprogramma vindt de prijsuitreiking plaats voor alle deelnemers, op de smurfen na. Zij kunnen op tijd naar bed en hun prijsuitreiking vindt op zaterdagmiddag plaats.

Avondprogramma
Er zal nog een gezellige afsluiting zijn bij de tenten en het kampvuur. De pupillen onder 9 en 8 gaan omstreeks 22.30 uur naar bed. De pupillen onder 11 en 10 wat later. Er is een grote ploeg van ouders als nachtwacht aanwezig, zij zorgen voor de veiligheid in de avond en nacht. Het is dus als ouder niet gewenst om bij de kinderen te blijven slapen.

Dagprogramma (zaterdag)
Op zaterdag ontbijten we om 7.45 uur en daarna beginnen we om 9.00 uur met het dagprogramma (kinderen die thuis slapen, maar wel deelnemen aan het zaterdagprogramma dienen om 08.30 uur aanwezig te zijn). Het dagprogramma wordt om ongeveer 13.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking waar alle deelnemers een medaille, oorkonde en een verrassingszak mee naar huis krijgen.


Belangrijk!!!

Tijdens het kamp mogen de deelnemers niet zonder begeleiding het terrein verlaten (ook niet op zaterdagochtend), dit uit veiligheidsoverwegingen. Geef uw kind dus de nodige instructies! In voorgaande jaren is gebleken dat er toch kinderen op eigen houtje naar huis zijn gegaan en wij willen met klem benadrukken dat dit niet de bedoeling is.


We hopen u zo voldoende te hebben ingelicht. Zijn er nog vragen of opmerkingen, mail dan even de JAC via jacspakenburg@outlook.com.

Tip: Voorzie de spullen/kleding van uw pupil van naam en adres. Zo kunnen wij eventueel zoekgeraakte kleding thuis bezorgen
.