gemaakt op : 10 februari 2020

Samen werken, samen bouwen | handen uit de mouwen voor onze Blauwen

Zoals iedereen ongetwijfeld weet, willen en moeten we ons sportcomplex grondig aanpakken. Daarbij gaat het niet alleen om onderhoudswerkzaamheden, maar ook om nieuwbouwplannen, waarvan de contouren zijn vastgelegd in de toekomstvisie van SV Spakenburg. Een grote uitdaging! Om de Blauwe zijde van de Westmaat om te toveren tot mooiste en modernste sportcomplex van Nederland, doen we graag een beroep op alle Blauwen. Om samen te werken en samen te bouwen, de handen uit de mouwen voor onze Blauwen. 

Waar zijn we als vereniging naar op zoek? Naar leden, supporters, sponsors en vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan de onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw. Om zodoende letterlijk samen de toekomstvisie gestalte te geven. Zodat de Blauwe zijde van de Westmaat straks van ‘ons’ is, gemaakt door jou en mij. Onze thuisbasis waar we trots op zijn.

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken voor SV Spakenburg? Of heb je materialen en/of gereedschap waarmee je de vereniging kunt helpen? Meld je dan aan! Op die manier kunnen we als vereniging inventariseren wie op welke wijze een steentje kan bijdragen aan het realiseren van de nieuwbouwplannen. ‘Samen werken, samen bouwen’ is niet voor niets de titel van ons clublied. Door samen onze schouders onder deze prachtige uitdaging te zetten, maken we het tot een succes. Want wij zijn immers SV Spakenburg, voor geen enkele uitdaging bang.

 

Geen formulier zichtbaar? Open hem via deze link