gemaakt op : 14 mei 2019

SELECTIENIEUWS | Spakenburg verlengt met Kevin Sterling

SV Spakenburg heeft het contract met Kevin Sterling verlengd. De TC en Sterling zijn een contractverlenging van 1 jaar overeengekomen.

Kevin Sterling (27 jaar) kwam afgelopen seizoen over van Koninklijke HFC en heeft zich zodanig bewezen dat hij een contractverlenging heeft afgedwongen.

"Kevin is vaste waarde in onze selectie en met zijn aanvallende kwaliteiten altijd een gevaar voor menig verdediger in de Tweede Divisie. We zijn blij dat ook Kevin graag bij SV Spakenburg wil blijven en dat hij ook volgend seizoen belangrijk kan zijn voor onze club. Het besluit om de sportieve carrière voort te zetten bij SV Spakenburg heeft even op zich laten wachten. Dit had alles te maken met een unieke maatschappelijke kans die Kevin kreeg m.b.t. een carrière naast het voetbal. Uiteindelijk kiest Kevin voor het sportieve van SV Spakenburg in combinatie met het opzetten van een onderneming in Bunschoten-Spakenburg waar we ongetwijfeld de komende maanden meer over gaan horen." Aldus Martijn Koelewijn namens de Technische Commissie.

Kevin, namens de hele club van harte gefeliciteerd met je contractverlenging.