gemaakt op : 16 april 2016

Spakenburg A1 KAMPIOEN tegen MSV ´19

Zaterdag 16 april is Spakenburg A1 kampioen geworden in de Hoofdklasse. Met nog twee wedstrijden te gaan is het gat met nummer 2, OSM ´75 7 punten en kan het feest losbarsten.

De A1 speelde om 12.00 uur een thuiswedstrijd tegen nummer drie MSV ´19 uit Montfoort, dat voorafgaand aan de wedstrijd 6 punten achterstand had en ook nog kans maakte op de titel. Spakenburg startte prima en kwam terecht op een 1-0 voorsprong en er was werkelijk geen vuiltje aan de lucht.

De tweede helft leek de kampioenstress toe te slaan en MSV werd sterker en kwam zelfs op een 2-1 voorsprong. Spakenburg pakte de draad gelukkig weer op en wist de stand al vrij snel gelijk te trekken en ging vervolgens vol voor de winst, waarbij ook de tegenstander regelmatig gevaarlijk werd. In de 81e werd de bal diep gespeeld e op Tim die een uitstekende voorzet gaf op de meegelopen Edgar, die de bevrijdende 3-2 op het scorebord zette. Na ruim 93 minuten floot de scheidsrechter voor het laatst en was het afwachten wat OSM zou gaan doen tegen Hoogland.

De hele selectie was naar Hoogland afgereisd om daar te kijken of Hoogland zou stunten tegen OSM. Bij een overwinning van Hoogland zou Spakenburg namelijk kampioen zijn. Het bleef heel lang 0-0, maar toch was het vlak voor tijd Hoogland dat ervoor zorgde dat Spakenburg met nog twee wedstrijden te gaan niet meer te achterhalen is voor de concurrentie.

Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!!!

SpakenburgA1_kampioen.jpg