gemaakt op : 05 oktober 2020

Spakenburg - AFC live bij LOS Sport en Eyecons

LOS Sport zal ook de KNVB bekerwedstrijd van Spakenburg – AFC live verslaan op de radio. De wedstrijd is ook live te zien via Eyecons.

In deze bijzondere tijd dat er geen publiek bij de wedstrijd aanwezig mag zijn en niet iedereen tijd en ruimte heeft om naar TV of een livestream te kunnen kijken is er een speciale uitzending van LOS Sport op de radio. Dinsdagavond 6 oktober start de uitzending om 19:30 uur en na de interviews sluiten we af om 22:30 uur.

Verslaggevers Jan Schuit en Stefan Koelewijn gaan hun best doen om via LOS de luisteraars het gevoel te geven alsof ze wel langs het veld staan!

LOS Radio is op de ether via 107.5 FM te beluisteren en via de kabel op 102.4 FM. Op de TV kan je ook meeluisteren via de radiokanaal 1034 (KPN), 916 (Ziggo). Internetradio is te beluisteren via de TuneIn of RadioNED+ apps.

Deze unieke uitzending van LOS Sport start dinsdag om 19:30 uur. 

Evenals afgelopen zaterdag is deze wedstrijd  live te zien via Eyecons.
Om de livestream thuis te bekijken dien je je eerst eenmalig gratis te registreren op www.eyecons.com. Dit doe je door rechts bovenin op het icoontje van een poppetje te klikken. Hier kan je een account aanmaken. Doe dit ruim voor de aftrap! Na registratie kan je met die gegevens inloggen. 

Vlak voor de wedstrijd kan je de livestream openen. Als je op de link van die wedstrijd klikt kun je een bedrag van € 5,99 via iDeal betalen en daarna de gehele wedstrijd live bekijken.