gemaakt op : 26 oktober 2018

Spakenburg JO14-1 krijgt tijdens trainingskamp grote verrassing(en)

De  JO14-1 van Spakenburg is tijdens de herfstvakantie verrast door proftrainer Gert Jan Verbeek. Op de slotdag van het 2-daagse trainingskamp verscheen tot ieders verbazing ineens de oud-trainer van Heerenveen, Heracles,AZ , Feyenoord en nog veel meer clubs op de kunstgrasvelden van SO Soest.

fotojo142__1__5dd.jpg

Er werd onder zijn leiding anderhalf uur getraind op de opbouw en gepraat over de verschillende spelsystemen. Na afloop had Verbeek mooie woorden voor de jongens en at hij een hapje mee tijdens de lunch

fotojo143_4b2.jpg

Namens de groep kreeg Verbeek van aanvoerder Arno Beukers een fles van van zijn favoriete likeur aangeboden.

Het was trouwens niet de enige verrassing tijdens dit 2-daagse bezoek aan Stay Okay in Soest. Na de training van Verbeek wachtte nog een heuse Rugbytraining door toptrainer Mickel Koeslag van Rugbyclub Eemland.

fotoj0144__1__5f2.jpg

“Ik heb al veel clinics gegeven maar deze was echt bijzonder. Normaal willen de deelnemers liever geen fysiek contact maar deze boys stonden erop dat er voor het echie werd gespeeld. Dus dat hebben we gedaan, wel binnen de grenzen natuurlijk. En dan te bedenken dat ze al een volleybalwedstrijd, oefenduel,een korte nacht en de clinic van Verbeek achter de rug hadden. Respect hoor"

fotojo145_8a2.jpg

Het was alweer de 2de keer dat deze groep de StayOkay aandeed voor een kort verblijf. De hostel prees ons team voor de discipline tijdens de 2 dagen. Op onze beurt waren er veel complimenten voor StayOkay, het is een echte aanrader. Midden in de bossen en vlakbij de duinen. Verder een eigen volleybalveld en een klein voetbalveldje. Niet in de laatste plaats een zeer vriendelijke en flexibele bediening.

Het team had een eigen vleugel tot z’n beschikking met daarbij een grote zaal waarin op dag 1 met elkaar werd gesproken, FIFA gespeeld en op een beamer naar Ajax- Benfica gekeken. Op die avond waren de ouders welkom voor een drankje rond een haarvuur en werden de aanwezige sponsors in het zonnetje gezet.

fotojo146__2__39a.jpg

De oproep tot sponsoring werd massaal gehonoreerd. Daardoor hoefde niemand van de deelnemers ook maar een cent bij te dragen. Daarom via deze weg een woord van dank aan al die bedrijven die de Blauwen, en in dit geval JO14-1, een warm hart toe dragen. Hoofdsponsor Theo Muys kreeg een prachtige grote bos bloemen als dank. Daarnaast kregen alle sponsoren een persoonlijke videoboodschap van Gert-Jan Verbeek en de jongens in de mailbox.

Via deze weg nogmaals namens begeleiding en spelers heel erg bedankt;
- Vishandel Theo Muys
- Aanhangwarenhuis ter Haar
- Wim Muijs Financieel Advies
- Accountantskantoor Schaap en van Dijk
- Assurantiekantoor De Jong & Van Diermen
- De Bunte Vastgoed
- Artech Allround services
- Snel-makerlaardij
- Van Splunter Projects Rotterdam
- Verticaldis BV
- Taxi Boute uit Amersfoort
-- Beukers, brood, koek en banket