gemaakt op : 06 maart 2019

Spakenburg o13-2 doet aan teambuilding in Putten

De jongens van Spakenburg onder 13-2 hebben samen met Raoul Hartog en Bart van Halteren twee fantastische dagen gehad in Putten, hieronder doet Raoul verslag: 

 

"Woensdag 27 en 28 Februari zijn we met ons team o13-2 op trainingskamp geweest in Putten. Om 8:00 uur verzamelden we in het wedstrijdsecretariaat waar onze top vrijwilligers van de onderhoudsploeg al voor een verse kan koffie hadden gezorgd, rond 8:20 vertrokken we richting Putten en we kwamen rond 9:00 aan in ons verblijf. Nadat ons onderkomen voor de 2 dagen (de Peppelhoeve) goed gekeurd was door de boys, stuurden we de auto richting de plaatselijke SDC Putten waar om 10:00 uur een training gepland stond. Rond 12:00 uur kwamen we weer aan in het verblijf om te lunchen en was er wat vrije tijd ingepland. 

 

Om 14:30 stond er een wedstrijd op het programma tegen Putten o13-2, de training van de ochtend wierp zijn vruchten af en met leuk voetbal werd er met 12-2 gewonnen. Nadat de boys opgefrist waren reden we door naar De Puttereng voor een lekker uurtje bowlen. De plekken 1, 2 en 3 kregen een leuke prijs die mede mogelijk gemaakt was door Etos van Twillert. De prijzen werden gewonnen door: Nathan, Benjamin en Ruben. 

 

Inmiddels waren er een aantal moeders in ons verblijf al druk aan het pannenkoeken bakken, dus toen we aankwamen konden we gelijk gaan aanvallen! Na het eten was er de beker klassieker tussen Ajax en Feyenoord, deze werd fanatiek beleefd door de boys en er was een gezellige tweestrijd tussen de fans van Ajax en de fans van Feyenoord. Na afloop van deze wedstrijd was er nog de supportersclub de Stormvogel SV Spakenburg quiz. Hierbij toonde Benjamin zich degene met de meeste clubkennis en hij mocht hierdoor een mooi Spakenburg vest in ontvangst nemen. Vlak achter hem eindigde Rick die ook een leuke blauwe prijs kreeg. Na afloop van de quiz was het tijd voor de midnight snack die bestond uit broodjes beenham Bert Blom van Blom catering en ze waren heerlijk! Sommige boys besloten nog een potje te gaan darten waar anderen de kamer opzochten, uiteindelijk was het rond 4:00 uur muisstil in De Peppelhoeve. 

 

De volgende morgen stond al om 8:30 het ontbijt klaar waarna we na het eten de bossen in gingen voor een lekkere frisse wandeling, na de wandeling was er vrije tijd en zochten de boys het zwembad op. Rond 13:00 aten we met zijn allen een lekker visje mede mogelijk gemaakt door Vishandel Evert Hartog. Na het eten stond de volgende activiteit alweer op het programma, Mars Game Events (bekend van de FIFA toernooien die de JAC organiseert) organiseerde een FIFA 19 toernooi op locatie op de PS4. Hierbij vielen de volgende jongens in de prijzen: Robin liet zien de beste te zijn door, na het toernooi bij Spakenburg te winnen, ook dit toernooi op zijn naam te schrijven, In de finale was hij met 2-0 te sterk voor Luuk. William rekende met zijn trainer Raoul af met een zogeheten 'jantje' (3-0) en werd dus 3e. Rond 16:00 uur werden de spullen weer ingepakt en keerden we terug naar het beloofde land voor de afsluiting met een hapje eten in eetcafé de Fuuk. Hier kregen de jongens nog een mooi aandenken aan ons trainingskamp, waarvoor dank aan Holland Sport.

 

De boys en staf kijken terug op 2 mooie dagen! Veel dank aan de sponsoren die deze onvergetelijke dagen mogelijk hebben gemaakt:

* Muntz

* Wim de Graaf systeemplafonds en wanden

* Solide bouw en advies

* Gulf Bunschoten

* Lim asian bistro

* Praktijk voor Manuele en fysio therapie Uttien en Vermeer

* ABC Banden

* Jake doors

* Huyg Metaal

* Deli coffee

* Duyst en Timmer

* Wedy techniek

* CMC Groep

* Matchday

* Veritec B.V

* Uw business online

* Beekhuis register accounts

* Afbouwbedrijf Baas

* Rijschool Vermeer

* Bert Groep

* Vishandel Rick Hopman

* Vishandel Evert Hartog

* Modelmakerij Veldhuizen en van Diermen

* Profield

* Meerwaerde

* Jachthaven Nieuwboer

* Blom catering

* Etos van Twillert

* Slijterij Henk Peter

* Van Holland sport ( Ederveen)

* Bar eetcafé de Fuuk

* Rijwielhandel Duyst

* Supportersclub de Stormvogel"