gemaakt op : 10 maart 2019

Spakenburg verliest in eigen huis tegen Jong Vitesse

Op de Westmaat speelde Spakenburg tegen Jong Vitesse een vrij inspiratieloze wedstrijd waardoor het met 0-2 verloor.

De Blauwe formatie startte met alle aanvallende voorhoede spelers. Bitter, vd Sande en Selimi. Voor Selimi was een rol op de vleugels toebedeeld. Ondanks al deze aanvallende potentie wist Spakenburg eigenlijk geen enkele kans af te dwingen in de eerste helft. Jong Vitesse deed dit wel en scoorde ook via Lars ten Heije in de 21e minuut. Daarna kreeg de ploeg uit Arnhem nog wat kansen op de tweede treffer, maar verdedigend optreden en de lat voorkwamen erger in de eerste helft.

Wel ging het verder mis in de tweede helft waarin Bitter en Koelewijn achter waren gebleven in de kleedkamer, hun plaatsen werd ingenomen door Menting en Gravenbeek. Acchefay, al eerder gevaarlijk, maakt de 0-2. Na verdedigend falen kon de linksbuiten simpel binnentikken. Spakenburg ging daarna op zoek naar de aansluitingstreffer. Vreekamp en Ties waren er nog het dichtstbij, maar gescoord werd er niet meer. 0-2 dus en een fletse vertoning. Geen beste middag voor Spakenburg dus.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Scheveningen, laten we dan hopen op in ieder geval meer beleving. De wedstrijd in Scheveningen begint om 14:30 uur, tot dan!