gemaakt op : 02 juni 2018

SPONSORNIEUWS | Afbouwbedrijf Baas nieuwe Cosponsor

De sponsorcommissie presenteert deze week Afbouwbedrijf Baas als nieuwe Cosponsor!


Afbouwbedrijf Baas is landelijk werkzaam in de totale afbouw. Je kan bij Afbouwbedrijf Baas terecht voor zowel badkamer- en keukenrenovatie. Ook voor goed tegelwerk voor zowel vloeren als wanden, stukadoorswerk en installatiewerk staat Afbouwbedrijf Baas voor je klaar. Bekijk onze portfolio op onze website http://www.afbouwbedrijfbaas.nl  voor alle mooie projecten die we al gerealiseerd hebben.

Op de foto Casper Baas en Frank Hartog (rechts)


BADKAMERS

Is je oude badkamer niet meer voldoende, Afbouwbedrijf wil je graag informeren wat de mogelijkheden zijn. De eerste stap is het ontwerpen van de badkamer. Tijdens de ontwerpfase van de badkamer wordt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. De volgende stap is om het leidingwerk voor de wastafel, het bad, de douche en het toilet op de juiste plaats aan te brengen. Nieuwe badkamer? Neem gerust contact op met Afbouwbedrijf Baas.

WANDEN

Afbouwbedrijf Baas verzorgt zowel stucwerk als tegelwerk volledig naar uw wensen. Onbehandelde muren worden, door het aanbrengen van een laag gipsmortel, recht en vlak getrokken. Het stucwerk wordt uitgevoerd door een vakkundige stukadoor. Wat betreft tegelwerk leveren zij kwaliteit van het hoogste niveau. Dit is natuurlijk uiterst belangrijk voor een perfect resultaat.

KEUKENS

U kunt ook terecht voor de voorbereiding van uw keuken bij hen. Afbouwbedrijf Baas is gespecialiseerd in het voorbereidende werk voorafgaand aan het plaatsen van de keuken, in leiding- en installatiewerk en het tegelen en afwerken van uw wanden en vloeren.

VLOEREN

Geef elke ruimte een eigen sfeer met een mooie tegel in uw gewenste kleur en maat. Zij zijn gespecialiseerd in het leggen van tegelvloeren. Tevens zijn zij gespecialiseerd in vloerverwarming infrezen! Zij bieden u kwaliteit, vakmanschap en vrijblijvend advies over het aanschaffen van vloerverwarming. De vloerverwarming wordt traditioneel gelegd, ingefreesd en altijd aangeleverd met een A label pomp.

Namens de sponsorcommissie van harte gefeliciteerd!

www.afbouwbedrijfbaas.nl