gemaakt op : 08 oktober 2019

SPONSORNIEUWS | Bouw Combinatie Eemnes N.V. nieuwe Co-sponsor

De sponsorcommissie presenteert een nieuwe sponsor: Bouw Combinatie Eemnes N.V. (Co-sponsor)

Bouw Combinatie Eemnes construeert, realiseert en innoveert. Van grootschalige bouwprojecten tot renovaties en van verbouwingen tot utiliteitsprojecten. Voorop staan persoonlijk contact, het nakomen van afspraken en samen streven naar het allerbeste en mooiste resultaat. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in energiezuinig bouwen en hebben ze de expertise in huis voor de renovatie van authentieke panden.

Persoonlijk contact
Bij BouwCombinatie Eemnes is het persoonlijke contact en advies het allerbelangrijkste. Elke offerte brengen zij persoonlijk bij u langs. Op die manier kunnen ze hun opdrachtgevers precies uitleggen waarom bepaalde dingen zo gepland en begroot zijn. En als er dan onduidelijkheden zijn, ruimen ze die voor aanvang van het project, uit de weg.

Wat ze doen
Eigenlijk doen ze alles: van renovaties tot aanbouw nieuwe villa’s. Hun kracht zit ‘m in het samenstellen van het juiste team voor de juiste opdracht. Ze werken al jaren samen met een flexibel team specialisten. Zo weten ze precies welke specialist het beste past bij welke opdracht. En dat zorgt ervoor dat ze altijd kwaliteit leveren. En ze houden zich aan de planning.

Een van de huidige projecten is de bouw van de nieuwe duo-school in Bunschoten-Spakenburg van de scholen Het Sterrenlicht en Calvijnschool. 

Namens de hele vereniging bedankt voor jullie sponsorschap en veel succes met ondernemen!

www.bceemnes.nl