gemaakt op : 08 oktober 2019

SPONSORNIEUWS | Veritec B.V. nieuwe Ster-sponsor

De sponsorcommissie presenteert een nieuwe sponsor: Veritec B.V. (Ster-sponsor)

Veritec is een uitzendorganisatie, actief in de technische sector. 
Een baan zorgt voor rust, levensonderhoud en plezier. Een groot deel van je leven ben je namelijk aan het werk. Bij Veritec zijn ze van mening dat als mensen op de juiste plek zitten ze meer plezier uit hun baan halen en dus meer bereiken! Het is dan ook hun doel om mensen op de juiste plek te plaatsen.

Veritec begrijpt dat jij het belangrijk vindt om met een betrouwbaar bedrijf samen te werken. Je wilt er op kunnen vertrouwen dat jouw werkgever volgens de regels werkt, je salaris correct wordt uitbetaald en dat je veilig kan werken. Een veilige werkomgeving is essentieel. Om die reden is Veritec VCU gecertificeerd. Daarnaast is Veritec lid van de NBBU. De NBBU is de brancheorganisatie die de kwaliteit bewaakt van aangesloten uitzendondernemingen. De NBBU heeft onder andere een eigen cao voor uitzendkrachten. Veritec is ook NEN 4400-1 gecertificeerd. Twee keer per jaar worden zij op eigen verzoek streng gecontroleerd. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de randzaken, waardoor je al je energie in je nieuwe job kunt steken. 

Ze weten hoe moeilijk het kan zijn om goede vakmensen te vinden (en te houden). Daarom hebben ze een uitgebreid screening proces om ervoor te zorgen dat u alleen echte professionals krijgt. Ze beoordelen de kandidaten op inhoudelijke kennis, ervaring en persoonlijkheid. Op deze manier garanderen ze elke keer weer de ideale match tussen kandidaat en werkgever.

Namens de hele vereniging bedankt voor jullie sponsorschap en veel succes met ondernemen!

Meer info: www.veritec.nl