gemaakt op : 09 oktober 2017

Stem op SV Spakenburg (JAC) met de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Randmeren organiseert ook dit jaar weer een Clubkas Campagne. Met deze actie ondersteunen ze het verenigingsleven in Bunschoten, Ermelo, Putten, Harderwijk en Nijkerk. Dit jaar verdeeld de Rabobank maar liefst € 70.000,– onder 143 verenigingen.

Ook SV Spakenburg doet mee met deze actie. De opbrengst gaat naar de JAC die aankomend jaar wat extra's wil organiseren voor onze jeugdige leden tijdens de jubileumeditie (30e)  van het pupillenkamp in 2018.

Heb je een rekening bij de Rabobank, stem dan nu op SV Spakenburg en help de JAC!

Hoe werkt het?
Alleen klanten van Rabobank kunnen lid zijn van Rabobank. Als klant ben je niet automatisch lid. Onder ‘persoonlijke gegevens’ in internetbankieren kan je zien of je lid bent van de bank en of het juiste e-mailadres vermeld staat. Als lid van de Rabobank ontving je eerder deze week een e-mail met een code. Via deze mail kan je stemmen.

Lid Rabobank Randmeren
Ben je lid van Rabobank Randmeren, maar ontving je een code? Stuur dan een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Stemcode Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail je volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

Geen lid Rabobank Randmeren
Ben je wel klant, maar nog geen lid van Rabobank Randmeren en wil je toch stemmen op SV Spakenburg? Stuur een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail je volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

Geen klant
Ben je geen klant van Rabobank Randmeren, dan kan je helaas niet stemmen.