gemaakt op : 01 maart 2018

STYLE CNC Machines bordsponsor

Al sinds haar oprichting in 1991 heeft STYLE haar focus op de eenvoudige productie van enkelstuk en kleine series. STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. Dit maakt dat STYLE een bekende en betrouwbare leverancier is voor bedrijven in de machinebouw, prototyping en onderhoud.

STYLE werkt met haar klanten en medewerkers dagelijks aan vooruitstrevende en eenvoudige machines. Uitgerust met de unieke STYLE besturing zijn de draai- en freesbanken toegankelijk voor de beginnende verspaner (iemand die zich bezig houdt met computergestuurde machines zoals een freesbank of draaibank, om voorwerpen van metaal te maken) en uitgebreid met diverse complexe functionaliteiten voor de ervaren CNC operator. Al binnen één dag training kunt u aan de slag met verspanen op de STYLE machines.

STYLE draagt zorg voor de continuïteit van hun machines met hun unieke en betrouwbare fabrikantenservice. Van een ingebruikstelling op locatie tot het snel leveren van een onderdeel; STYLE wil u doen verwonderen met deze flexibele service. STYLE is het juiste adres voor demonstraties, trainingen, onderhoud, keuringen en klant specifieke projecten.

Op de foto van links naar rechts

Bastiaan Clement, Johan Muijs, Erwin Koelewijn en Steven de Harder.

 

www.stylecncmachines.com