gemaakt op : 24 januari 2018

SV Spakenburg contracteert Olaf van der Sande

Foto: Fred van Erkel

De technische commissie van SV Spakenburg is erin geslaagd om Olaf van der Sande te contracteren. De 23-jarige spits komt over van VV Capelle en heeft een eenjarig contract getekend.

Olaf van der Sande is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij derdedivisionist VV Capelle. De snelle aanvaller heeft daarvoor gespeeld voor Jong Sparta en Leonidas. Dit seizoen heeft Olaf tot nu toe vijf competitietreffers gemaakt en was hij vier keer trefzeker in de KNVB-beker. Vanwege een schouderblessure heeft hij enige tijd aan de kant gestaan, maar vorige week stond Olaf weer in de basis tegen ASWH.

De inwoner van Bleiswijk heeft een enorme werklust, steekt veel energie in een wedstrijd en is bijzonder rap op de benen. De technische commissie is al langere tijd gecharmeerd van de spits en is blij dat het Olaf nu heeft kunnen contracteren. “Olaf leeft echt voor het voetbal en heeft een enorme drang om altijd het beste uit zichzelf te halen”, zegt Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken. “Een spits die veel in beweging is, een prima balbehandeling heeft en zowel goed in de bal als in de diepte kan spelen.”

We heten Olaf van harte welkom bij onze Blauwe vereniging en wensen hem nog deze competitie nog veel succes bij VV Capelle.