gemaakt op : 09 april 2018

SV Spakenburg en Bert Steltenpool niet verder met elkaar

SV Spakenburg en Bert Steltenpool hebben samen besloten om het aflopende contract niet te verlengen. De spits uit Wervershoof wil logischerwijs meer speelminuten maken en verwacht dat dit bij SV Spakenburg ook volgend seizoen een moeilijk verhaal wordt.

"Hierdoor is het voor Bert dus het beste dat hij volgend seizoen elders gaat voetballen. Uiteraard erg jammer, want Bert heeft het hier uitstekend naar zijn zin en hij is een goede kerel in de groep. Ook gaan we Bert op het veld nog hard nodig hebben in de strijd om het kampioenschap. Bert is een goede spits en een enorme positieve vent." Aldus Martijn Koelewijn, bestuurslid Technische zaken.

De spits wil zijn avontuur bij SV Spakenburg natuurlijk op het hoogste podium afsluiten. "We gaan er met z'n allen voor zorgen dat we afscheid kunnen nemen met de titel!" Aldus Steltenpool.

Wij wensen Bert veel succes toe bij het vinden van een nieuwe club en hopen dat we hem aan het einde van het seizoen nog mogen zien schitteren op het kampioenspodium!