gemaakt op : 01 december 2019

Thomas van den Houten naar SV Spakenburg

Thomas van den Houten speelt komend seizoen in het shirt van de Blauwen. De verdediger komt over van het Amsterdamse AFC en heeft een contract voor een jaar getekend.

De 29-jarige in Zeeland geboren Thomas speelt sinds 2017 voor de regerend kampioen van de Tweede Divisie. Daarvoor kwam de 1,80 meter lange verdediger uit voor Telstsr (43 duels) en heeft hij zijn kicksen ondergebonden voor HSV Hoek en VV Goes. 

Thomas van den Houten is een veel opkomende linkervleugelverdediger, maar staat ook zijn mannetje in het hart van de defensie. Voor AFC heeft hij dit seizoen een keer gescoord in de competitie en twee assists afgeleverd.

De Technische Commissie van SV Spakenburg is zeer tevreden dat het Thomas heeft weten te verleiden om naar de Blauwe zijde van de Westmaat te komen. "Thomas is op meerdere posities inzetbaar, maar heeft zijn sporen vooral verdiend als linkerverdediger. Hij is een zeer ervaren speler met ervaring in het profvoetbal en met een uitstekende mentaliteit. We verwachten met Thomas een speler te hebben gecontracteerd die aan de linkerflank het nodige aan het spel van SV Spakenburg kan toevoegen."

We heten Thomas van den Houten van harte welkom bij de Blauwen en wensen hem voor dit seizoen nog veel succes bij AFC.

image (9).png