gemaakt op : 03 juni 2019

UITNODIGING | vrijdag 5 juli barbecue voor vrijwilligers

Op vrijdag 05 juli barbecue voor vrijwilligers en hun partner

(in tegenstelling tot eerdere berichten dus NIET op 28 juni, slotavond Avondvierdaagse, maar op vrijdagavond 5 juli)


Dit voetbalseizoen vindt er toch nog ‘een huldiging’ plaats, maar dan nu met name voor al onze vrijwilligers! Het stemt ons met trots en dankbaarheid dat onze Blauwe vereniging zoveel vrijwilligers telt die niet alleen op zaterdag maar ook gedurende de rest van de week zich met hart en ziel inzetten voor de club.

Ook dankzij hun inspanning mogen we terugzien op een goed verlopen seizoen, omdat we natuurlijk verder kijken dan alleen ons vlaggenschip. Let bijvoorbeeld eens op onze jeugdafdeling welke qua opleiding in de lift zit en weer de nodige kampioenen mocht begroeten. Dit laatste geldt ook voor onze afdeling zaalvoetbal met het kampioenschap van Heren 1 en 2 + VR18+ veld vrijdagavond. En natuurlijk niet te vergeten de nodige spelvreugde die we als voetbalclub ook nu weer mochten ervaren. Te midden van dit alles heeft de vrijwilliger dit seizoen nooit verzaakt en dankzij zijn/haar inspanning staat SV Spakenburg fier overeind en gaan we met een onvervalst vertrouwen de toekomst tegemoet!.

Om al die vrijwilligers te bedanken, wordt op vrijdag 05 juli a.s. de vrijwilligers bedankavond gehouden. Samen met je partner ben je tussen 17.30 en 18.00 uur (inloop) van harte welkom op het terras voor onze kantine voor een gezellig drankje en een overheerlijke barbecue.  Om 18.00 uur wordt de avond geopend, waarna het barbecueën kan beginnen. En we hopen dan circa 22.00 uur af te sluiten.

Ben jij jeugdleider, teamleider, steward, horecamedewerker, scheidsrechter, lid van de onderhoudsploeg of mediateam, trainer, sporthalbeheerder, een commissielid, JAC-lid, RvA-lid, bestuurslid, wedstrijdcoördinator of wat je dan ook bij ons doet als vrijwilliger.
Kom gewoon gezellig naar onze Blauwe club deze avond!

We hebben besloten dat je je niet tevoren behoeft aan te melden. We rekenen namelijk gewoonweg weer op een paar honderd personen. Dus ook op jou!

Van harte welkom op vrijdagavond 05 juli a.s.!