gemaakt op : 15 april 2020

VACATURE | Trainer JO15-1

SV Spakenburg is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor O15-1. Wil jij meebouwen aan onze jeugdopleiding en ervoor zorgen dat onze toptalenten op een zo hoog mogelijk niveau kunnen voetballen, dan zijn we op zoek naar jou!

Visie
Binnen onze jeugdopleiding willen we als club herkenbaar voetbal spelen, die we kunnen samenvatten met 3 A’s: Aanvallend, Attractief & Agressief.

Wat ga je doen?
Je hebt maken met een leergierige, talentvolle en uitdagende groep spelers. Het is belangrijk dat jij jouw voetbalvisie (die aansluit op die van SV Spakenburg) duidelijk kan overbrengen naar de spelers en ze te helpen met hun ontwikkeling. Daarnaast vertegenwoordig je SV Spakenburg richting alle andere partijen zoals ouders, vrijwilligers en andere verenigingen. Respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen.

Wat heb je?

  • UEFA C diplomering
  • Ervaring in het trainen en coachen van jeugdspelers
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Leidinggevende capaciteiten


Een uitdagende functie bij één van de meest toonaangevende amateurverenigingen in Nederland. De jeugdopleiding is zeer ambitieus en wil de komende jaren door ontwikkelen tot een van de beste in de regio.

Wil jij hier onderdeel van zijn en heb je interesse?  Stuur dan je CV en motivatiebrief (mag ook een filmpje zijn) voor 25 april 2020 naar Wilbert Koelewijn (wilbert.koelewijn@spakenburg.com)