gemaakt op : 25 mei 2019

Voorbeschouwing HHC Hardenberg - SV Spakenburg

De laatste wedstrijd van het seizoen staat nog op de agenda. Spakenburg mag aantreden tegen de oranjehemden van HHC. 

Spakenburg is bezig aan een slechte reeks en zal deze graag willen doorbreken bij de afsluiting van het seizoen. De laatste drie wedstrijden gingen verloren tegen Exc. Maassluis, De Koninklijke HFC en Jong Sparta. Spakenburg wist ook maar slechts eenmaal doeltreffend te zijn in die drie wedstrijden. Geen resultaten dus om over naar huis te schrijven en het lijkt er op dat Spakenburg toe is aan de zomerstop. Maar morgen dus de kans om het seizoen toch nog enigszins goed af te sluiten. Daarvoor is het recept simpel: winnen! 

HHC Hardenberg zit in dezelfde negatieve spiraal. Ook de Hardenbergers verloren driemaal op rij. Eerst met 2-0 van Katwijk, daarna met 2-3 van Kozakken Boys en afgelopen weekend met 3-1 van Rijnsburgse Boys. De laatste overwinning was tegen Jong Sparta waarbij de oranjehemden met 4-1 wisten te winnen. De man op dreef bij HHC is Rob van der Leij met maar liefst 23 goals, daarmee staat hij op plek 2 in topscorers lijst. Ook middenvelder Rick Hemmink weet de goal vaak te vinden, hij staat op 17 goals. 

In het eerdere treffen op De Westmaat verloren de Blauwen met 0-2 van de Hardenbergers. In de eerste helft was het meteen twee keer raak, o.a. door Vd Leij en in de tweede helft kon Spakenburg geen vuist maken, zelfs niet toen een veldspeler noodgedwongen als keeper moest acteren na het uitvallen van beide keepers.

De clash tussen beide ploegen is er een voor plek 7. Momenteel staat HHC Hardenberg daar, maar bij winst zal Spakenburg die positie overnemen. 

De heer De Winter fungeert als leidsman. Plaats van handeling is sportpark De Boshoek en de laatste wedstrijd van het seizoen begint om 15:30, tot dan!