gemaakt op : 07 maart 2020

Voorbeschouwing Quick Boys - SV Spakenburg

In speelronde 24 nemen twee grootheden in het amateurvoetbal het tegen elkaar op. In Katwijk zal Spakenburg de degens kruisen met Quick Boys.

Quick Boys staat momenteel op plek 14 en is daarmee nog bezig met lijfsbehoud. De ploeg uit Katwijk heeft in totaal 27 punten bij elkaar gespeeld. De promovendus speelde afgelopen weekend gelijk tegen Kozakken Boys. Op sportpark De Zwaaier kwamen de Boys uit Werkendam op voorsprong in de eerste helft. In de tweede helft scoorde oud-Spakenburger Olaf vd Sande de 1-1 voor de boys uit Katwijk. Verder kwamen beide ploegen niet en werd het tussen een puntendeling.

In de wedstrijd ervoor won de ploeg van Grunholz wel. TEC werd toen verslagen met 1-0. In de week daarvoor werd het tegen Noordwijk 1-1. De laatste verliespartij was weer in de week daarvoor tegen Rijnsburgse Boys.

De man op dreef bij Quick Boys is de sterke spits Tommy Bekooij. Hij is goed voor 11 goals.

Spakenburg speelde vorig week tegen Jong Volendam. In een goede eerste helft verzuimde de Blauwen om echt afstand te nemen van de jongelingen uit Volendam. Slechts een 1-0 voorsprong werd er meegenomen naar de kleedkamer. In de tweede helft maakte de Volendammers gelijk en aan de 1-1 stand veranderde daarna niets meer.

Twee weken daarvoor won Spakenburg wel tegen een jong team. Jong Sparta werd toen met 2-4 verslagen.

Bij Spakenburg is Marlon Versteeg goed voor 7 goals, waarmee hij de Blauwe topscorer is.

In het eerdere treffen tussen beide ploegen werd het 2-0 voor de Blauwen. Werkman en Sterling waren toen beide goed voor een treffer.

De clash tussen Quick Boys en SV Spakenburg zal worden gespeeld op het sfeervolle sportpark Nieuw Zuid. De bal gaat rollen om 15:00 uur, tot dan!