gemaakt op : 12 maart 2019

WESTMAAT TOERNOOI | 2e Paasdag (22 april) bij SV Spakenburg

Op maandag 22 april (2ePaasdag) organiseert SV Spakenburg de eerste editie van het Westmaat Toernooi voor alle selectieteams van O19, O17 en O15. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door jeugd-hoofdsponsor HAPAM. Deelnemende clubs zijn Sparta Nijkerk, Quick Boys, VV IJsselmeervogels, SV Huizen, SDC Putten, VV Noordwijk, G.V.V.V. en natuurlijk SV Spakenburg. 

 

Jeugd voetbalclinic
Naast het toernooi is er voor de jongste jeugd ook een voetbalclinic. Deze wordt gegeven door spelers en staf van SV Spakenburg 1. Deze clinic is voor iedereen, dus ook voor kinderen van de deelnemende clubs van het Westmaat Toernooi.

Clinic 1: Kinderen tussen de 6-8 jaar | 11.30 - 12.30 uur
Clinic 2: Kinderen tussen de 9-11 jaar | 12.45 - 13.45 uur

Het is belangrijk om je van te voren aan te melden, zodat de organisatie in kaart kan brengen hoeveel aanmeldingen er zijn. Aanmelden is dus verplicht! 

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina

 

Naast het geweldige voetbalprogramma is er ook gedacht aan de bezoekers. Met volop eten & drinken, springkussens voor kinderen, een DJ en een gezellig ingericht terras, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig middag bij SV Spakenburg. Iedereen is van harte welkom!

 

Het toernooi begint om 11.00 uur en om 16.00 uur worden de prijzen uitgereikt. 

 

 

Flyer_SVS_paas_toernooi_def.JPG

Ja, ik meld me aan voor de clinic
 
 
Versturen