gemaakt op : 02 maart 2017

Zaterdag 4 maart collecte t.b.v. Muskathlon 2017 Team Spakenburg

Gedurende het voetbalseizoen geven we een aantal keren gelegenheid om te collecteren voor een goed doel.

Als 4 Muskathleten voor Open Doors collecteren plaatsgenoten Laura en Arne-Jan Heuveling, Eva de Graaf en Daphne de Jong a.s. zaterdag voorafgaande aan het duel Spakenburg – Excelsior Maassluis, aanvang 15.00 uur, voor hun deelname aan een Muskathlon.

Wij kunnen ons als Nederlanders niet inbeelden hoe het is om vervolgd te worden vanwege ons geloof. Maar stel je nou voor dat dat wel gebeurt en je alles moet opgeven, je baan, je familie of je huis, omdat jij gelooft in een God die in jouw land niet wordt geaccepteerd. Hoe fijn zou het dan zijn dat je geholpen wordt door mensen die geld inzamelen om jou te ondersteunen.

Dit is wat Laura, Arne-Jan, Eva en Daphne gaan doen. Zij gaan de vervolgde christenen helpen in Sri Lanka. In oktober van dit jaar reizen zij naar Sri Lanka om mee te doen met een Muskathlon. Arne-Jan  en Laura gaan de hele marathon rennen en Daphne en Eva de halve marathon. Daarbij heeft ons Muskathlonteam zichzelf als doel gesteld om € 40.000,- aan sponsorgeld op te halen. Op die manier kunnen zij zoveel mogelijk vervolgde christenen ondersteunen. 

Helpt u mee om dit doel te behalen?

Voor meer informatie kunt u hen volgen op Facebook: Muskathlon 2017 Team Spakenburg.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!

Foto: V.l.n.r. Arne-Jan, Laura, Eva en Daphne in training.