Skip to main content

Blauwe Ukkies & Smurfen

Bij SV Spakenburg is er voetbal voor iedereen! Zo kan je bij Spakenburg al op jonge leeftijd beginnen met het leren voetballen en kennismaken met de gezellige teamsport. Zo zijn ook onze Blauwe helden en eerste elftalspelers zoals Youri Koelewijn, Hero van Lopik, Nico Kroonenberg en Jan van Diermen begonnen, maar ook al die andere toppers in de vele teams die SV Spakenburg rijk is en die trots in ons Blauw-wit de eer van Spakenburg verdedigen. 

Ukkies

Wij organiseren in de zomer, in de maand juni, verschillende dagen waarop de allerjongste jongens en meiden (leeftijd 4, 5, 6 en 7 jaar) in verschillende spelvarianten kunnen ontdekken hoe leuk voetbal is. Aanmelden is heel eenvoudig. Je kan het formulier hieronder invullen, maar je kan ook een mail sturen naar chris.roos@spakenburg.com. In de mail kan je de voor- en achternaam, de geboortedatum, de adresgegevens en de contactgegevens vermelden en vervolgens ben je van harte welkom op de zaterdagochtenden in juni waarop de Ukkie-dagen georganiseerd worden. Uiteraard kan je via bovenstaand mailadres ook vragen stellen en extra informatie opvragen.

  Wil je nog een leuke indruk krijgen van de Ukkie-dagen? Bekijk dan de video hieronder.

  Smurfen

  Na een geslaagde kennismaking met het voetbal bij SV Spakenburg kan je lid worden van onze mooie vereniging. De jongste leden, de Smurfen, leren bij SV Spakenburg het voetbal verder op woensdag en zaterdag.

  Daarnaast organiseren wij als Spakenburg vaak leuke activiteiten en clinics voor onze Smurfen zoals De Smurfen Games met allerlei leuke spelvormen in de zaal, het legendarische Blauwe Pupillenkamp, een echte AJAX-clinic in de zomer en een training van het eerste elftal! Bekijk de video hieronder om de sfeer van zo’n clinic te proeven.

  Als je buiten de Blauwe Ukkies-dagen kennis wil maken met het voetbal bij SV Spakenburg dan kan dat! Je kan geheel vrijblijvend komen voetballen op woensdag van 15:45 tot 16:45 uur en op zaterdag van 9:00 tot 10:00 uur. Als je uiteindelijk beslist om lid te worden bij onze gezellige en mooie club, dan krijg je een volledig tenue (shirt, broekje, sokken, trainingspak en tas) cadeau van onze trouwe jeugd-hoofdsponsor HAPAM! 
  Je kan ook direct, snel en eenvoudig lid worden van onze vereniging door te klikken op de volgende link: https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBBZ43E

  Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op onze sportieve en gezellige vereniging, tot dan en Forza Blauwen!