gemaakt op : 25 januari 2018

Doelman Daan Huiskamp gaat naar SC Genemuiden

Doelman Daan Huiskamp gaat eind dit seizoen SV Spakenburg verlaten. De 32-jarige keeper zet zijn carrière voort bij SC Genemuiden dat momenteel koploper is in de Hoofdklasse B Zaterdag. Alhoewel SV Spakenburg Daan graag had willen behouden, is er begrip voor zijn keuze om meer aan spelen te willen toekomen. Momenteel is hij reservekeeper bij de Blauwen achter goalie Leon ter Wielen.

 

De start van Daan Huiskamp dit seizoen bij de Blauwen werd overschaduwd door een blessure die hij augustus vorig jaar opliep in de KNVB-bekerwedstrijd tegen Blauw Geel'38. In de eerste minuut kwam hij hard in botsing met een tegenstander, met als resultaat een elleboog uit de kom en een gebroken duim. Na een revalidatie van enkele maanden sloot Daan weer aan bij de wedstrijdselectie, waarbij hij zag dat Leon ter Wielen het uitstekend deed en doet in de goal van SV Spakenburg.

Ondanks dat Daan het op zich uitstekend naar zijn zin heeft bij onze vereniging, wil hij als sportman wel weer graag aan spelen toekomen.  Daarom heeft hij besloten om zijn contract niet te verlengen en een nieuwe uitdaging aan te gaan, bij SC Genemuiden. De technische commissie van de Blauwen vindt het jammer dat Daan SV Spakenburg eind dit seizoen gaat verlaten, maar begrijpt zijn keuze tegelijkertijd.

Daan Huiskamp is vorig seizoen overgekomen van DVS'33 en heeft daarvoor de kleuren verdedigd van Vitesse, FC Utrecht en AGOVV Apeldoorn.

We wensen Daan nog veel plezier en succes bij onze mooie vereniging en feliciteren hem met de overgang naar SC Genemuiden.