gemaakt op : 30 maart 2020

Eindhoven verlengt, Will en Versteeg vertrekken

Robin Eindhoven verlengt contract, Nathaniel Will en Marlon Versteeg vertrekken

SV Spakenburg heeft het contract met Robin Eindhoven met een jaar verlengd. De 21-jarige aanvaller kwam halverwege het seizoen over van Aris Limassol uit Cyprus en heeft na de winterstop twee keer gescoord voor de Blauwen. Tegenover het langere verblijf van Robin Eindhoven, staat het vertrek van Nathaniel Will en Marlon Versteeg.

Robin Eindhoven heeft op 18 januari dit jaar zijn officiële debuut gemaakt voor SV Spakenburg in de gewonnen wedstrijd tegen ASWH. De 1,93 meter lange (vleugel)spits zette oktober vorig jaar zijn handtekening onder een contract bij de Blauwen, na een kort avontuur bij Aris Limassol. Robin moest vervolgens enkele maanden noodgedwongen in de wachtkamer zitten, vanwege het afronden van enkele formaliteiten tussen de Cypriotische en Nederlandse voetbalbond. Uiteindelijk kon hij dit jaar zijn debuut maken voor SV Spakenburg. Inmiddels heeft hij zeven optredens achter de rug bij de Blauwen, waarvan de laatste vier duels als basisspeler. Tegen HHC Hardenberg en Jong FC Volendam wist Robin het net te vinden en met een assist tegen Jong Sparta stond hij aan de basis van een doelpunt. Door verlenging van zijn contract komt Robin volgend seizoen een oude bekende tegen op de Blauwe zijde van de Westmaat. In het seizoen 2018/2019 speelde hij bij Koninklijke HFC samen met aanvaller Floris van der Linden, die na dit seizoen de overstap maakt naar SV Spakenburg.

Nathaniel Will en Marlon Versteeg

Tegenover het langere verblijf van Robin Eindhoven, staat het vertrek van Nathaniel Will en Marlon Versteeg. Nathaniel kwam in de winterstop van het seizoen 2017/2018 over van het Finse RoPS, na eerder onder meer te hebben gespeeld voor De Graafschap, NEC en Jong Ajax. De 31-jarige rechterverdediger c.q. verdedigende middenvelder heeft 52 officiële wedstrijden in de benen voor SV Spakenburg, waarin hij twee keer wist te scoren. Gezien de ontwikkelingen met het coronavirus is de kans groot dat Nathaniel zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor de Blauwen, wat ook geldt voor Marlon Versteeg. De technische commissie heeft namelijk besloten om de huurovereenkomst (Marlon wordt dit seizoen gehuurd van De Graafschap) niet te verlengen. De 22-jarige aanvaller heeft 19 optredens op het veld achter de rug voor SV Spakenburg, waarin hij 7 keer wist te scoren. Daaronder enkele pareltjes, waaronder de goal tijdens de laatste derby. 

Namens de vereniging danken we Nathaniel en Marlon voor hun inzet voor SV Spakenburg en wensen beide spelers nog veel sportief succes. Daarnaast feliciteren we Robin met zijn contractverlenging.