gemaakt op : 02 maart 2020

Majid Ghaddari en Marvin Renfurm gaan op zoek naar nieuwe club

Majid Ghaddari verlaat SV Spakenburg na twee seizoenen. Gesprekken tussen de middenvelder en de technische commissie hebben uiteindelijk niet geleid tot het verlengen van zijn contract. Ook Marvin Renfurm gaat komend seizoen op zoek naar een nieuw sportief avontuur.

De 29-jarige Majid Ghaddari kwam in 2018 over van SO Soest. Na een sterk seizoen in het tweede elftal van de Blauwen, werd hij dit seizoen overgeheveld naar de A-selectie. En met succes. De technisch vaardige speler stond tot nu toe twintig keer op het veld in het eerste elftal van SV Spakenburg, waarvan twaalf optredens als basisspeler. Majid wist daarin twee keer te scoren (tegen Katwijk en Noordwijk).

De technische commissie heeft enige tijd geleden met Majid gesproken over contractverlenging, maar de gesprekken hebben uiteindelijk niet geleid tot een langer verblijf van de middenvelder op de Blauwe zijde van de Westmaat. Dit betekent dat Majid op zoek gaat naar een nieuwe club om zijn voetballend vermogen te laten zien.

Marvin Renfurm
Ook Marvin Renfurm verlaat SV Spakenburg na één seizoen. De 19-jarige rechter vleugelverdediger kwam begin dit seizoen over van Roda’46, maar heeft tot nu toe weinig speelminuten kunnen maken in de hoofdmacht van de Blauwen. Op 23 november vorig jaar mocht hij kort invallen tegen GVVV, daarvoor had hij één basisplaats (Jong Volendam uit) en 45 speelminuten in Hardenberg tegen HHC. Marvin – ook actief geweest in de jeugd van FC Utrecht – wil begrijpelijkerwijs meer aan spelen toekomen, wat zijn vertrek tot een logische keuze maakt.

We danken zowel Majid als Marvin voor hun inspanningen voor SV Spakenburg. We wensen de twee spelers dit seizoen nog veel succes bij de Blauwen en daarnaast sportief succes bij hun volgende club.