gemaakt op : 09 januari 2018

Spakenburg verlengt met Philip Ties en Tom Menting

De technische commissie van SV Spakenburg is met Philip Ties en Tom Menting een contractverlenging van een jaar overeengekomen. Beide middenvelders zijn hierdoor sowieso tot en met het seizoen 2018-2019 te bewonderen op De Westmaat.

Philip Ties kwam in de zomer van 2016 naar Spakenburg. In de afgelopen 1,5 jaar heeft de aanvallend ingestelde middenvelder laten zien dat hij op meerdere posities inzetbaar is, scorend vermogen heeft en dankzij zijn enorme drive bovengemiddeld veel Blauwe kilometers aflegt binnen de lijnen. De technische commissie is dan ook erg blij dat Philip ook volgend seizoen onderdeel is van de selectie.

Tom Menting is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Blauwen. Hij begon de eerste weken van het seizoen met het revalideren van een blessure. Inmiddels heeft Tom, na diverse invalbeurten en de laatste wedstrijden als basisspeler, zijn uitstekende voetbalkwaliteiten kunnen laten zien. Net als Philip heeft de creatieve middenvelder zijn handtekening gezet onder een contract t/m het seizoen 2018/2019. 

Namens de hele club van harte gefeliciteerd met jullie contractverlengingen!