gemaakt op : 05 januari 2019

SV Spakenburg versterkt zich met Koos Werkman

SV Spakenburg heeft haar selectie voor het seizoen 2019-2020 versterkt met Koos Werkman. De centrale verdediger komt over van HHC Hardenberg. Werkman en Spakenburg zijn een contract van 1 jaar overeengekomen.

De 28 jarige centrale verdediger speelt op dit moment bij HHC Hardenberg en is bezig aan zijn 4e seizoen. Daarvoor speelde hij een aantal jaar bij ACV en Harkemase Boys en was hij jeugdspeler bij FC Groningen. Werkman gaf in november afgelopen jaar aan dat hij HHC Hardenberg komende zomer zou verlaten aangezien hij gaat verhuizen naar Amsterdam. Vanwege de reistijd is Werkman opzoek gegaan naar een andere club. De kopsterke verdediger kwam uit bij SV Spakenburg en heeft een contract van 1 jaar getekend met een optie voor nog een jaar.

“Koos is een ijzersterke tweebenige centrale verdediger met de nodige ervaring in de Tweede Divisie. We zijn erg content met het feit dat we hem hebben kunnen aantrekken. Koos beschikt over de nodige ervaring en kwaliteit. Daarnaast heeft hij een fijne een persoonlijkheid. Kenmerken die we graag terugzien in een speler van SV Spakenburg.” Aldus Martijn Koelewijn namens de Technische Commissie.

Koos, namens alle Blauwen van harte gefeliciteerd en tot volgend seizoen op De Westmaat!

Foto: tweededivisie.nl