gemaakt op : 09 maart 2018

Tom van der Neut twee jaar langer bij de Blauwen

SV Spakenburg heeft het contract met Tom van der Neut met twee jaar verlengd. De 31-jarige centrale verdediger staat daardoor tot minimaal 2020 onder contract bij de Blauwen.

Tom van der Neut is bezig aan zijn eerste seizoen op de Blauwe zijde van de Westmaat en maakt als centrale verdediger al het gehele seizoen indruk met zijn solide optredens. De 31-jarige speler, vorig seizoen overgekomen van FC Lienden, is achterin een rots in de branding en vormt met Barry Beijer een uitstekend centraal verdedigingsduo. Dankzij zijn duelkracht en inzicht schakelt Tom zonder al te veel opsmuk de spitsen van de tegenstander uit. Verder heeft hij dit seizoen twee keer gescoord.

Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken, is erg tevreden dat Tom  zijn handtekening heeft gezet onder een contractverlenging van twee jaar. “Tom heeft het bijzonder naar zijn zin bij onze vereniging en ook wij zijn in onze nopjes met hem. Hij toont dit gehele seizoen aan dat hij een ijzersterke verdediger is, die ook goed oog heeft voor de positie. Tom is daarnaast een speler die met zijn speelstijl onze supporters aanspreekt en uit het goede hout is gesneden, door nooit op te geven.”

We feliciteren Tom met zijn contractverlenging en we zijn blij dat hij langer op de Blauwe zijde van de Westmaat blijft spelen.