gemaakt op : 08 januari 2018

Trainingskamp Marbella 2018 dag 5

De vijfde dag van het trainingskamp was er een die in relatieve rust is doorgebracht. Met de oefenwedstrijd van gisteren in de benen en al die intensieve trainingen kregen de spelers vandaag rust. Het hoogtepunt van de dag was de voetbalquiz, die werd gehouden in eetgelegenheid Hestia, tevens organisator van dit trainingskamp.

Het hele gezelschap werd getest op hun voetbalkennis en dat was geen sinecure. De vragen gingen alle kanten op en het in groepen verdeelde gezelschap moesten de vragen beantwoorden. Daarbij er geen gebruik gemaakt worden van Google om de antwoorden te op te zoeken, maar of dat echt niet gebeurde is maar de vraag. Als men Google toch gebruikte was de sanctie een duik in het koude water van de Middellandse zee. Aan het einde van alle vragen ging de organisator van het trainingskamp kijken wie de meeste vragen goed had en die kon rekenen op een grote prijs.

Daarnaast zou ook nog bekend worden gemaakt wie het voetgolf dat we de afgelopen week hadden gedaan had gewonnen. De bekendmaking van de quiz begon met de verliezers van de quiz. Zij kregen van de organisatie van Hestia een “shotje:”. Die eer was toe bedeeld aan het team santuk. De winnaar van de quiz was het team van Willem Huijer en Philip Ties. Zij kregen een fles champagne die ze ter plaatse open maakten. Daarnaast werd nog de winnaar van het voetgolf bekend gemaakt. Dat was Mike Vreekamp. Met deze spannende quiz en de uitslag van de voetbalquiz was er een einde gekomen aan dit trainingskamp. Een ieder ging zijn koffer weer inpakken want morgen was er weer vroeg een ontbijt waarna we vertrekken uit Spanje.

Op de foto’s een impressie van de teams die er alles aan deden om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en natuurlijk de winnaars van deze quiz en de winnaar van het voetgolf. Dank gaat uit naar Hestia, de eetgelegenheid die niet alleen dit trainingskamp heeft georganiseerd maar ook alle lunches heeft verzorgd die we tijdens het trainingskamp hebben genuttigd met het hele gezelschap. Daarbij moet ook worden vermeld dat zij een enorme inspanning hebben verricht op de dag dat we naar Spanje kwamen. Zij zijn er mede verantwoordelijk voor dat we vorige week dinsdag, ondanks het slechte weer toch in Marbella zijn gearriveerd.