gemaakt op : 26 juli 2019

TRANSFERNIEUWS | Spakenburg versterkt zich met Istvan Bakx

TRANSFERNIEUWS | SV Spakenburg versterkt zich met ‘buitencategorie middenvelder’ Istvan Bakx 

SV Spakenburg heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met linkspoot Istvan Bakx. De 33 jarige voorbeeldprof komt over van Go Ahead Eagles. SV Spakenburg en Bakx zijn voorlopig een contract van 1 jaar overeengekomen, maar spreken alvast de wens uit voor een langere samenwerking.

Bakx speelde afgelopen seizoen voor Go Ahead Eagles. Ondanks dat de club uit Deventer hem een contractverlenging aanbood en hem graag wilde behouden, heeft Bakx ervoor gekozen elders te gaan voetballen. De afgelopen periode hield hij zijn conditie op peil door mee te trainen bij FC Den Bosch. Bakx speelde eerder voor o.a. FC Oss, FC Den Bosch, KV Kortijk en KRC Genk. Zijn voetbalcarrière begon bij de amateurs van Kloetinge en werd in 2005 door Sparta Rotterdam naar de profs gehaald.

image (3).png

"We waren zoals bekend nog opzoek naar een ervaren middenvelder van de buitencategorie ter vervanging van de geblesseerd geraakte Terschegget. We zijn in gesprek geraakt met Istvan en dat was zeer positief. Istvan heeft veel ervaring en is het type speler waar we naar opzoek waren. Istvan is een echte liefhebber die met zijn ervaring, inzicht en passing een stukje extra klasse brengt in de selectie".

Istvan, namens de hele club gefeliciteerd en tot snel op De Westmaat!