gemaakt op : 29 juni 2020

VOORBEREIDING | Eerste training & vervolg

Het eerste elftal is op donderdag 25 juni gestart met de trainingen. Hieronder een vervolg van de voorbereiding

- Deze eerste voorbereidingsperiode wordt, na de kennismakingsbijeenkomst op donderdag 2 juli, op zaterdag 4 juli afgesloten met een oefenwedstrijd thuis tegen vv Maarssen dat het seizoen 2019/2020 in maart afsloot met de koppositie in de 2e klasse zaterdag. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.
- Vervolgens kent de A-selectie een pauze van 3 weken, waarna op zaterdag 25 juli de verdere voorbereiding van start gaat voor een periode van 6 weken
- In de maand augustus, om te beginnen zaterdag 1 augustus, worden er op de zaterdagen (’s middags) en dinsdagen (’s avonds) veelal de oefenwedstrijden gespeeld, zowel thuis als uit. Het oefenprogramma wordt t.z.t. via onze website bekend gemaakt.
- De start van de competitie in de Tweede Divisie vindt plaats op zaterdag 5 september.
- De eerste kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker staat gepland voor zaterdag 29 augustus en is bestemd voor de 3e divisionisten. Hiervoor is de 2e divisie vrijgesteld. De 2e divisionisten treden aan in de 2e kwalificatieronde die wordt gespeeld van 6-8 oktober. De 1e ronde TOTO KNVB Beker staat ingeroosterd voor 27-29 oktober.