gemaakt op : 25 september 2020

Voorbeschouwing GVVV - Spakenburg

In de vierde wedstrijd is het Blauw tegen blauw. Spakenburg reist af naar Veenendaal om de strijd aan te binden met GVVV.

De tegenstander van morgen doet het momenteel minder dan Spakenburg. De Veenendalers hebben momenteel slechts 1 punt uit 3 wedstrijden. Tweemaal werd er dus verloren en vorige week werd er eindelijk een punt gepakt door gelijk te spelen tegen TEC. De verloren wedstrijden waren tegen Quick Boys (2-1) en Excelsior Maassluis (0-2). De ploeg van Twisker, oud trainer van Spakenburg, staat momenteel op plek 16.

De Blauwen speelden ook gelijk afgelopen weekend en dat was voor de derde keer op rij. Jong Sparta en Spakenburg wisten allebei de keeper niet te passeren en daarmee bleef het 0-0. Door de drie gelijke spelen heeft de ploeg van Eric Meijers drie punten en staat het op plek 12.

In het laatste treffen wist Spakenburg te winnen met 1-2. Toevalligerwijs was dat toen de eerste wedstrijd onder leiding van Eric Meijers.

De wedstrijd tussen de ploegen in het blauw start om 14:00 uur. Dit in verband met dat de wedstrijd live te zien is op FOX Sports. Als u KPN heeft kunt u dit gratis kijken op kanaal 14 en bij Ziggo op kanaal 421. Veel kijkplezier toegewenst!