gemaakt op : 07 augustus 2019

VERSLAG | Spakenburg wint nipt van Eemdijk

In het derde oefenduel nam Spakenburg het op tegen dorpsgenoot Eemdijk. Het eindresultaat was een 1-0 overwinning, maar het vertoonde spel was niet je van het. 

Spakenburg begon met de volgende elf. Ter Wielen, Zapata, Van Lopik, Beijer, De Zwart, Vreekamp, Renfurm, Ghaddari, Bakx, Selimi en Van der Sande. 

In de eerste helft werd er niet gescoord. De grootste kansen waren voor Bakx en Selimi, maar beide stuitte op de goed spelende Beukers. 

In de tweede helft bleef alleen Ter Wielen staan. De vervangers voor de andere tien waren: Van Gelder de la Torre, Werkman, Vd Neut, Beekhuis, Will, Tavares, Sterling, Van Diermen, Castien en Bitter.

In de tweede helft was het Eemdijk dat enkele grote kansen had, maar of Ter Wielen stond in de weg of de kansen werden zelf om zeep geholpen. Spakenburg zelf speelde matig, maar scoorde wel. In de 77e minuut was het Bitter die de bal in de lange hoek schoot en daarmee de Blauwen op 1-0 wist te zetten. Bij die score bleeft het, dus een overwinning voor Spakenburg en daarmee de derde op rij, maar zoals gezegd, het vertoonde spel was erg matig. 

Dinsdag wacht de volgende oefen tegenstander SDC Putten, het gaat om een uitwedstrijd, het treffen op de Putter Eng vangt aan om 20:00 uur, tot dan!