gemaakt op : 06 mei 2018

Spakenburg speelt gelijk in Assen

Spakenburg kon kampioen worden als het zelf zou winnen en de concurrenten punten zouden verliezen. Zelf winnen zat er niet in. Zowel Spakenburg als ACV kwamen beiden niet tot scoren. Eindstand 0-0.

Spakenburg startte de wedstrijd in een gewijzigde opstelling. Van Rijn en Gravenbeek waren geblesseerd. Eigen jongens Koelewijn, Beekhuis en Rida Najib stonden in de basis.

ACV liet duidelijk zien dat er niks te halen viel voor Spakenburg. De ‘deur’ zat potdicht. In de eerste helft kon Spakenburg ook geen potten breken. Echte grote kansen werden niet genoteerd. In de rust werd er direct gewisseld. Tol kwam erin voor Koelewijn. Hierdoor werd Spakenburg wat gevaarlijker. Snel na rust was het ook Tol met de grootste kans voor Spakenburg. Helaas was het de keeper van ACV die alert reageerde. Vlak voor het einde kwam Spakenburg nog goed weg. In de counter kwam ACV een op een te staan. Keeper Ter Wielen hield Spakenburg in leven. Er volgde een spannende blessure tijd waarin Spakenburg nog iets probeerde te forceren. Helaas zonder resultaat.

Volgende week speelt Spakenburg thuis tegen ASWH waarbij het opnieuw mag proberen de titel te pakken!

IMG_7578.JPG