gemaakt op : 29 juli 2018

Spakenburg wint eerste oefenwedstrijd tegen VV de Meern

In het eerste oefenduel van het seizoen 18/19 heeft Spakenburg met 2-1 weten te winnen van De Meern. 

 

Spakenburg begon met de volgende opstelling: Ter Wielen, Misidjan, Beijer, Will, Beekhuis, Menting, Koelewijn , Waalkens, Armend Selimi, Gravenbeek, van der Sande

 

Al in de eerste minuut opende Spakenburg de score tegen de ploeg uit Utrecht. Een verre ingooi van de nieuwe aanwinst Cendrino Misidjan werd door Youri Koelewijn binnen getikt. Na de openingstreffer ging Spakenburg verder op zoek, kreeg nog prima mogelijkheden, maar ontbrak het nog aan de afronding. Spakenburg had dus zeker de kansen op de 2-0, maar het was De Meern die op gelijke hoogte kwam. In de 16 stond het vol met spelers van zowel Spakenburg als De Meern, Ter Wielen kon in de drukte het eerste schot wat gelost werd nog keren, maar de rebound was ook hem te machtig. 1-1 was uiteindelijk ook de stand waarmee de kleedkamers werden opgezocht. 

 

In de tweede helft bleven alleen Misidjan en Beekhuis staan. De wissels voor de achtergebleven spelers waren: Dekkers, vd Neut, Oostinjen, Vreekamp, Najib, Argjend Selimi, Sterling, Ties en De Bondt.

 

Spakenburg ging in die tweede helft op zoek naar de voorsprong en had enkele prima kansen, maar ook hier ontbrak het nog aan de afronding. Uiteindelijk kwam vlak voor tijd de 2-1 dan toch op het bord nadat De Meern, onder druk van de aanvallers van Spakenburg, een eigen goal maakte. Winst dus voor Spakenburg, maar spelers toonde zich na de wedstrijd realistisch en gaven aan dat dit nog veel beter kan en moet. Reacties van enkele nieuwe spelers zijn ook te bekijken via Spakenburg TV.

 

Aanstaande dinsdag is het alweer tijd voor de volgende oefenwedstrijd. Jong Volendam is dan de tegenstander. De wedstrijd vangt aan om 19:30 uur. Plaats van handeling is de Blauwe zijde van de Westmaat. Tot dan!