gemaakt op : 13 augustus 2019

VERSLAG | Spakenburg wint oefenwedstrijden van SDC Putten en Stedoco + interviews

SV Spakenburg wint met 1-2 van SDC Putten (dinsdag 6 augustus)
 
Spakenburg heeft ook haar 4e oefenwedstrijd op rij gewonnen. Ditmaal met 1-2. Spakenburg speelde vooral de eerste helft een puike wedstrijd. In de 16e minuut scoorde Castien de 0-1 op aangeven van Tavares. Na 24 minuten verdubbelde Bitter de score na een schitterende aanval. 
Na rust kwam SDC Putten terug tot 1-2 door een eigen doelpunt van Beekhuis. Dit was tevens de eindstand.
 
 
SV Spakenburg wint met 3-1 van Stedoco (zaterdag 10 augustus)
 
Spakenburg heeft haar 5e oefenwedstrijd op rij gewonnen. Afgelopen zaterdag waren de Blauwen met 3-2 te sterk voor Stedoco.
 
Spakenburg begon de wedstrijd met Deckers, De Zwart, Vd Neut, Werkman, Beekhuis, Vreekamp, Tavares, Sterling, Bakx, Vd Sande en Castien.
Vroeg in de wedstrijd opende Castien de score met 1-0, maar direct daarna trok Stedoco de stand weer gelijk. Vlak voor rust kwam Spakenburg weer op voorsprong. Wederom via Castien die de bal binnen kopte.
 
In de tweede helft werd er in de 67e flink gewisseld. Alleen Deckers bleef staan. De la Torra, Zapata, Beijer, Van Lopik, Will, Renfurm, Van Diermen, Ghaddari, Bitter en Selimi kwamen binnen de lijnen.
 
Laatst genoemde (Selimi) maakte de 3-1 voor Spakenburg. In de slotfase kwam Stedoco nog tot 3-2, maar echt in de problemen kwam de thuisploeg niet.
 
 
Interviews: